پروژه کارآفرینی کنسرو سازی
پروژه کارآفرینی کنسرو سازی
در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی کنسرو سازی
Canning entrepreneurship project
توضیحی مختصر :
لوبيا چيتی:
برای تهيه كنسرو بايد لوبيا چيتی رسيده و خشک باشد، جهت بدست آوردن محصول با كيفيت بالا گونه انتخابی ماده اولیه اهميت بسيار زيادی دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتی درجه 1 استفاده شود. درحال حاضر مرغوبترين لوبيا چيتی در ايران لوبيای خمين است.
بسته به محل برداشت ماده اوليه ميزان رطوبت آن ممكن است ازحدود 20-8 درصد متغير باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپک زده باشند.
محتويات موجود در 100 گرم لوبيا چيتی عبارتند از :
كالری: 338 پروتئين: 6/22 چربی: 6/1 كربوهيدرات:9/55
نخود سبز:
گونه های نخود سبز Pisum sativum بدو صورت برای توليد كنسرو مورد استفاده قرار می گيرد يكی نخود سبز يا در واقع نخود نارس كه دارای رنگ سبز و بافت نرم است. و ديگری نخود رسيده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسيده است. برای داشتن محصول با كيفيت بالا بايد از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.
كنسرو لوبيا چيتی:
عبارتست از لوبيا چيتی (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگی و كمی نمک كه در ظروف فلزی غير قابل نفوذ بسته بندی می گردد. در صورتی علاوه بر لوبيا چيتی و سس گوجه فرنگی و روغن مواد غذايی ديگری نظير شكر، آبليمو، پياز، سير، نشاسته، سبزی، ادويه و نمک به آن افزوده می گردد.
فهرست مطالب :
- فصل اول: كليات
- تعريف ، ويژگی ها و مشخصات مواد خام
- تعريف ـ ويژگی ها و مشخصات محصولات توليدی
- نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی
- نشانه گذاری
- مصارف عمده محصول
- ارائه ديدگاههای كلی در مورد قيمت و بازار فروش
- قيمت فروش
- فصل دوم: بررسی های فنی
- ارزيابی روشهای مختلف توليد
- اصول كلی و عملی فرآيند توليد
- بررسی مناطق، مراحل، شيوه های كنترل كيفيت
- كنترل كيفيت مواد اوليه
- كنترل كيفيت حين فرآيند
- كنترل كيفيت محصول و بسته بندی
- تعيين محدوده ظرفيت توليد
- بررسی ماشين آلات و تجهيزات خط توليد
- موازنه جرم و انرژی
- بررسی تأسيسات عمومی كارخانه
- بررسی نيروی انسانی
- زمين و زير بنا
- مساحت سالن توليد
- مساحت انبارها
- مساحت تأسيسات تعميرگاه و آزمايشگاه
- مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی
- فصل سوم: محاسبات اقتصادی
- سرمايه ثابت
- سرمايه در گردش
- هزينه ثابت توليد
- هزينه متغير توليد
- محاسبات قيمت تمام شده
- محاسبات قيمت فروش
قیمت فایل : 3000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 58
- خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
دیدگاه ها