no-img
استار پروژه

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
پروژه کارآفرینی کنسرو سازی
doc
مهر ۹, ۱۳۹۵
50 کیلوبایت
58 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی


پروژه کارآفرینی کنسرو سازی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

canning

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی

Canning entrepreneurship project

توضیحی مختصر :

لوبيا چيتی:
برای تهيه كنسرو بايد لوبيا چيتی رسيده و خشک باشد، جهت بدست آوردن محصول با كيفيت بالا گونه انتخابی ماده اولیه اهميت بسيار زيادی دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتی درجه 1 استفاده شود. درحال حاضر مرغوبترين لوبيا چيتی در ايران لوبيای خمين است.
بسته به محل برداشت ماده اوليه ميزان رطوبت آن ممكن است ازحدود 20-8 درصد متغير باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپک زده باشند.
محتويات موجود در 100 گرم لوبيا چيتی عبارتند از :
كالری: 338   پروتئين: 6/22   چربی: 6/1   كربوهيدرات:9/55

نخود سبز:
گونه های نخود سبز Pisum sativum بدو صورت برای توليد كنسرو مورد استفاده قرار می گيرد يكی نخود سبز يا در واقع نخود نارس كه دارای رنگ سبز و بافت نرم است. و ديگری نخود رسيده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسيده است. برای داشتن محصول با كيفيت بالا بايد از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.

كنسرو لوبيا چيتی:
عبارتست از لوبيا چيتی  (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگی و كمی نمک كه در ظروف فلزی غير قابل نفوذ بسته بندی می گردد. در صورتی علاوه بر لوبيا چيتی و سس گوجه فرنگی و روغن مواد غذايی ديگری نظير شكر، آبليمو، پياز، سير، نشاسته، سبزی، ‌ادويه و نمک به آن افزوده می گردد.

فهرست مطالب :

  • فصل اول: كليات
  • تعريف ، ويژگی ها و مشخصات مواد خام
  • تعريف ـ ‌ويژگی ها و مشخصات محصولات توليدی
  • نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی
  • نشانه گذاری
  • مصارف عمده محصول
  • ارائه ديدگاههای كلی در مورد قيمت و بازار فروش
  • قيمت فروش
  • فصل دوم: بررسی های فنی
  • ارزيابی روشهای مختلف توليد
  • اصول كلی و عملی فرآيند توليد
  • بررسی مناطق، مراحل، شيوه های كنترل كيفيت
  • كنترل كيفيت مواد اوليه
  • كنترل كيفيت حين فرآيند
  • كنترل كيفيت محصول و بسته بندی
  • تعيين محدوده ظرفيت توليد
  • بررسی ماشين آلات و تجهيزات خط توليد
  • موازنه جرم و انرژی
  • بررسی تأسيسات عمومی كارخانه
  • بررسی نيروی انسانی
  • زمين و زير بنا
  • مساحت سالن توليد
  • مساحت انبارها
  • مساحت تأسيسات تعميرگاه و آزمايشگاه
  • مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی
  • فصل سوم: محاسبات اقتصادی
  • سرمايه ثابت
  • سرمايه در گردش
  • هزينه ثابت توليد
  • هزينه متغير توليد
  • محاسبات قيمت تمام شده
  • محاسبات قيمت فروش

 


قیمت فایل : 3000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 58

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *