no-img
استار پروژه

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
پروژه کارآفرینی کنسرو سازی
doc
مهر ۹, ۱۳۹۵
50 کیلوبایت
58 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی


پروژه کارآفرینی کنسرو سازی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

canning

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی

Canning entrepreneurship project

توضیحی مختصر :

لوبيا چيتی:
برای تهيه كنسرو بايد لوبيا چيتی رسيده و خشک باشد، جهت بدست آوردن محصول با كيفيت بالا گونه انتخابی ماده اولیه اهميت بسيار زيادی دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتی درجه 1 استفاده شود. درحال حاضر مرغوبترين لوبيا چيتی در ايران لوبيای خمين است.
بسته به محل برداشت ماده اوليه ميزان رطوبت آن ممكن است ازحدود 20-8 درصد متغير باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپک زده باشند.
محتويات موجود در 100 گرم لوبيا چيتی عبارتند از :
كالری: 338   پروتئين: 6/22   چربی: 6/1   كربوهيدرات:9/55

نخود سبز:
گونه های نخود سبز Pisum sativum بدو صورت برای توليد كنسرو مورد استفاده قرار می گيرد يكی نخود سبز يا در واقع نخود نارس كه دارای رنگ سبز و بافت نرم است. و ديگری نخود رسيده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسيده است. برای داشتن محصول با كيفيت بالا بايد از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.

كنسرو لوبيا چيتی:
عبارتست از لوبيا چيتی  (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگی و كمی نمک كه در ظروف فلزی غير قابل نفوذ بسته بندی می گردد. در صورتی علاوه بر لوبيا چيتی و سس گوجه فرنگی و روغن مواد غذايی ديگری نظير شكر، آبليمو، پياز، سير، نشاسته، سبزی، ‌ادويه و نمک به آن افزوده می گردد.

فهرست مطالب :

  • فصل اول: كليات
  • تعريف ، ويژگی ها و مشخصات مواد خام
  • تعريف ـ ‌ويژگی ها و مشخصات محصولات توليدی
  • نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی
  • نشانه گذاری
  • مصارف عمده محصول
  • ارائه ديدگاههای كلی در مورد قيمت و بازار فروش
  • قيمت فروش
  • فصل دوم: بررسی های فنی
  • ارزيابی روشهای مختلف توليد
  • اصول كلی و عملی فرآيند توليد
  • بررسی مناطق، مراحل، شيوه های كنترل كيفيت
  • كنترل كيفيت مواد اوليه
  • كنترل كيفيت حين فرآيند
  • كنترل كيفيت محصول و بسته بندی
  • تعيين محدوده ظرفيت توليد
  • بررسی ماشين آلات و تجهيزات خط توليد
  • موازنه جرم و انرژی
  • بررسی تأسيسات عمومی كارخانه
  • بررسی نيروی انسانی
  • زمين و زير بنا
  • مساحت سالن توليد
  • مساحت انبارها
  • مساحت تأسيسات تعميرگاه و آزمايشگاه
  • مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی
  • فصل سوم: محاسبات اقتصادی
  • سرمايه ثابت
  • سرمايه در گردش
  • هزينه ثابت توليد
  • هزينه متغير توليد
  • محاسبات قيمت تمام شده
  • محاسبات قيمت فروش

 


قیمت فایل : 3000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 58

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *