no-img
استار پروژه

پروژه کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
پروژه کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس
doc
مهر ۱۴, ۱۳۹۵
71 کیلوبایت
31 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

پروژه کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس


پروژه کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


Sausage production plan

پروژه کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس

Entrepreneurship Project sausage production plan

توضیحی مختصر :

مقوله غذا و تغذيه فرآيند ضروری برای حفظ و ادامه حيات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصيت رفع گرسنگی را دارد و فرآورده های گوشتی از جمله سوسيس ها و كالباسهايی نيز كه از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذيذی بشمار می آيند كه ضمن اينكه هر انسانی را از گرسنگی نجات ميدهد باعث رشد جسمی و مغزی نيز ميگردد چرا كه مقدار پروتئين های حيوانی اسيدهای آمينه ضروری و مناسب در آنها به اندازه كافی بالا ميباشد و ميتواند منبع غذائی خوبی در رژيم غذائی يک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزايش تمايل افراد به استفاده از غذاهای نيمه آماده يا به اصطلاح فست فود به دليل وقت كم مصرف اين نوع فرآورده های گوشتی نيز روز به روز بيشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشد میزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظری به تاريخچه صنعت توليد سوسيس و كالباس درايران و روند صعودی آمار توليد كنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف اين كالا بيشتر به اين قضيه واقف ميشويم. از سال 1310 در سطح كارگاهی و ابتدائی اولين واحد های توليد كننده اين كالا شروع بكار نمودند و سپس واحد های ديگری در گيلان و كرج تاسيس شد. قبل از انقلاب اسلامی توليدات سوسيس و كالباس به دو بخش اسلامی و غير اسلامی  تقسيم ميگرديد توليدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غيره توليد ميشد و بخش غير اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوک تهيه ميگرديد پس از انقلاب اسلامی و ايجاد ممنوعيت مصرف گوشت خوک ستاد بسيج اقتصادی كشور فرمولاسيون توليدات گوشتی را بشرح ذيل تغيير داد :
1-    سوسيس و كالباس با 40 % گوشت
2-    سوسيس آلمانی با 40% گوشت
3-    مارتادلا با 40% گوشت
4-    كالباس خشک با 60% گوشت
5-    كالباس ليونر (بی چربی) با 64% گوشت

فهرست مطالب :

  • فصل اول
  • جدول نتايج چكيده طرح
  • فصل دوم
  • كليات در راستای شناسائی محصول و
  • مقدمه
  • تعريف، ويژگيها و مشخصات فنی محصول از نظر شكل ظاهری، طبقه بندی و…
  • چگونگی و ميزان بكارگيری بعنوان كالای نهايی يا واسطه ای
  • ارائه ديدگاههای كلی در مورد قيمت و امكان فروش
  • فصل سوم
  • بررسی و برآوردهای فنی
  • ارزيابی روشهای مختلف توليدی و گزينش روش بهينه
  • تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد
  • مسير فرآيند و نمودار گردش مواد
  • بررسی مناطق و مراحل و شيوه های كنترل كيفيت
  • تعيين و محاسبه ظرفيت برنامه توليد و شرايط عملكرد واحد
  • ذكر نام اصلی و تجاری  همراه با مشخصات فنی منابع تامين و …
  • بررسی و تحقيق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهيزات خط توليد
  • تعيين مشخصات خدمات مورد نياز و تاسيسات عمومی
  • تجزيه و تحليل و محاسبه تعداد نيروی انسانی
  • محاسبه كليه سطح زيربنای لازم برای سالن توليد انبارها تاسيسات و …
  • فصل چهارم
  • بررسی های مالی و اقتصادی
  • تدوين و تشريح و جداول هزينه های اصلی واحد
  • تدوين و تشريح و جداول هزينه های سرمايه ای واحد
  • برآورد دارائيهای ثابت سرمايه در گردش كل سرمايه گذاری
  • هزينه های استهلاک و تعمير و نگهداری عملياتی و غير عملياتی
  • برآورد كل هزينه های ثابت توليد و هزينه های متغير توليد
  • محاسبه قيمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار
  • تعيين شاخص های اقتصادی از جمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و …

 


قیمت فایل : 3000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 31

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


موضوعات :
کارآفرینی

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *