no-img
استار پروژه

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی
doc
خرداد ۳۰, ۱۳۹۸
256 کیلوبایت
152 صفحه (word)
۴,۰۰۰ تومان
۴,۰۰۰ تومان – خرید

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی


پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن پروژه کارآفرینی :

شیر مایع سفید رنگی است که در اثر دوشش حیوانات شیرده سالم به دست می آید. در میان غذاهای مختلف که روزانه به مصرف انسان میرسد بدون شک شیر متعادل ترین و مناسب ترین ترکیب را دارا می باشد و به همین دلیل است که معمولا شیر را غذای کامل مینامند شیر هر یک از پستانداران بهترین غذا برای نوزاد همان پستاندار می باشد و عملا نمیتوان هیچ غذایی را جانشین آن قرار داد. برسی ها نشان می دهد که طولانی ترین عمر ها در اکثر کشورهایی دیده می شود که مقدار مصرف روزانه شیر مردم آن زیاد است. در خصوص ارزش تغذیه ای شیر نکته حائز اهمیت آن است که علاوه بر بالا بودن مقدار مواد مغذی در شیر، کیفیت این ترکیبات نیز به گونه ای است که به بهترین وجه ممکن مورد استفاده بدن قرار میگیرد. به عنوان مثال ضریب هضم چربی شیر ۱۰۰ درصد می باشد و پروتئین های شیر نیز دارای ضریب هضم ۹۵ تا ۹۸ درصد بوده و تمامی اسید های آمینه مورد استفاده بدن را تامین مینمایند. همچنین شیر منبع اصلی کلسیم و فسفر در رژیم غذایی است، از بین املاح، مقدار آهن در شیر کم است و لازم است که در نوزادانی که منحصرا با شیر تغذیه مینمایند، این کمبود جبران شود. از نظر ویتامین ها نیز شیر حاوی مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های (َA) و گروه (B) بوده و می تواند درصد قابل توجهی از نیاز روزانه را برطرف سازد. قند موجود در شیر، لاکتوز نام دارد که بعضی از بزرگسالان قادر به هضم آن نبوده و در نتیجه در هنگام مصرف شیر دچار عوارضی نظیر نفخ، دلپیچه و اسهال می گردند. چنین افرادی یا باید مقادیر کم شیر را با فواصل زمانی مصرف نمایند و یا از فرآورده هایی نظیر پنیر و ماست که دارای لاکتوز کمی می باشند استفاده نمایند. اگر چه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده و دانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود نصف استاندارد های مطلوب می باشد که این امر باعث ابتلا به پوکی استخوان می شود. زنان هشت برابر بیشتر از مردان دچار پوکی استخوان می شوند. به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوکی استخوان در موارد زیر بیشتر است:

سن بیش از ۵۰ سال، زن بودن، یائسگی، نخوردن یا کم خوردن لبنیات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، جثه کوچک، پوست روشن، ورزش نکردن، سیگار کشیدن، استفاده از غذاهای پر نمک و  نوشیدن الکل و قهوه زیاد. در پوکی استخوان، استخوان ها به شدت شکننده می شوند و ممکن است با ضربه های کوچک و حتی خود به خود بشکنند، کلسیم در این میان برای بازسازی و استحکام استخوان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر کلسیم بدن کافی نباشد استخوان پوک و شکننده می شود. برای جلوگیری از پوکی استخوان این بیماری خاموش باید مواد لبنی مانند: شیر، ماست، دوغ، پنیر و کره را در برنامه غذایی خود قرار دهیم تا نیاز روزانه بدن تامین شود. نیاز به کلسیم در سنین مختلف متفاوت است. در نوجوانی، بارداری و دوران شیر دهی این نیاز با خوردن ۳ الی ۴ لیوان شیر و ماست در هر روز تامین میشود. از نظر میزان کلسیم یک لیوان شیر معادل یک لیوان ماست و برابر ۴۵ الی ۶۰ گرم پنیر (اندازه دو قوطی کبریت) است. پژوهشگران به تازگی در یافته اند یک فنجان ماست ۳۵ درصد بیشتر از یک فنجان شیر کلسیم دارد. نکته مهم در خصوص شیر آن است که بالا بودن میزان مواد مغذی درآن باعث می شود که شیر به عنوان یک محیط مناسب جهت رشد و فعالیت میکروارگانیزم ها درآید به گونه ای که اگر مدت کوتاهی به حال خود رها شود فاسد می شود و خطر ایجاد مسمومیت را دارد. برای جلوگیری از این اتفاق شیر از ابتدای دوشش تا زمان مصرف باید در دمای پایین نگه داری شود، هر چه دمای نگه داری شیر بالاتر باشد سرعت رشد و فعالیت باکتری ها نیز بالا تر رفته و در نتیجه شیر سریع تر فاسد خواهد شد. حتی بعد از پاستوریزاسیون یا جوشاندن نیز لازم است که شیر در یخچال نگه داری شود.

فهرست مطالب :

  • مقدمه
  • صنایع شیر
  • پوکی استخوان بیماری خاموش
  • شرکت فرآورده های لبنی لبنوش
  • کلیات درباره شرکت
  • خلاصه فعالیت تعاونی
  • تاریخچه شرکت
  • چارت ساختمانی
  • فرآیند تولید
  • آزمایشگاه
  • خط تولید
  • مراحل پاستوریزاسیون شیر
  • مراحل ساخت کره پاستوریزه
  • خط تولید دوغ پاستوریزه
  • مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده
  • خط تولید کشک مایع
  • مراحل تولید پنیر پیتزا
  • خط تولید پنیر پیتزا
  • خط تولید ماست خامه ای
  • انبار و انباردار شرکت
  • انبار های سر پوشیده
  • وظایف انباردار
  • کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس برگشتی
  • در خواست کالا و مواد از انبار
  • تحویل و خروج کالا از انبار
  • فروش
  • بازاریابی و تبلیغات در شرکت
  • عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش
  • دایره سرپرستی
  • اصول مدیریت سرپرستی
  • واحد خرید مواد
  • خرید های داخلی
  • درخواست خرید مواد
  • سفارش کالا به فروشنده
  • سیستم حسابداری
  • گردش حساب های صنعتی
  • فهرست حساب های تراز نامه ای
  • فهرست حساب های سود و زیان های تمام شده کالای فروخته شده
  • مراحل ساخت محصولات
  • هزینه ها
  • سایر درآمد سیستم حسابداری صنعتی کارخانه
  • مراحل ساخت محصولات
  • کنترل مواد
  • کنترل هزینه های دستمزد
  • حسابداری حقوق و دستمزد
  • تعمیرات
  • نگهبانی
  • نتیجه گیری و جمع بندی
  • توصیه هایی برای موقیت سازمانی
  • منابع و ماخذ

 


قیمت فایل : ۴۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۱۵۲

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۴,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *