پروژه کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه
پروژه کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه
در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه
Sponge cake and muffins entrepreneurship project
توضیحی مختصر :
همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است. چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم.
خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولید کنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی و خوراکی آورده اند مانند کیک که تقریباً در میان تمام مردم جهان به علت دسترسی آسان، ارزانی قیمت، سالم بودن آن و… دارای مشتری است. جامعه امروز ما با جمعیت جوان خود و دانش آموزان و کودکان فراوان یکی از پر مصرف کننده ترین جوامع این کالا می باشد.
امید است که با تولید مناسب چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت بتوانیم خدمتی به مردم جامعة ایران عرضه کرده باشیم.
مشخصه های طرح :
عنوان محصولات تولیدی : کیک اسفنجی و کلوچه
ظرفیت تولید : 240 تن در سال
تعداد روز کاری : 270 روز
تعداد شیفت 2 نوبت در هر روز و هر شیفت 8 ساعت کاری
فهرست مطالب :
- مقدمه
- مشخصه های طرح
- تهیه سرمایه شرکت
- ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز
- زمین و ساختمان
- محاسبه مساحت انبار لازم به منظور نگهداری مواد اولیه بجز آرد
- مواد اولیه
- جدول نیروی انسانی مورد نیاز در هر شیفت و سطح تحصیلات لازم
- تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی
- توجیه اقتصادی و مالی طرح
- نقطه سر به سر
- فرآیند تولید
- کنترل کیفیت
- روش تولید
- کنترل کیفیت
- آشنایی با مشخصات فنی دستگاه فر
قیمت فایل : 3000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 16
- خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
دیدگاه ها