no-img
استار پروژه

طرح توجیهی چیپس میوه جات | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

project

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی چیپس میوه جات
doc
تیر ۳, ۱۳۹۸
196 کیلوبایت
79 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی چیپس میوه جات


طرح توجیهی چیپس میوه جات

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

عمل خشک کردن میوه به روشهای مختلفی انجام می گیرد. پس از طی مراحل فوق میوه توسط نوار نقاله وارد دستگاه خشک کن شده و در معرض عبور جریان هوای گرم و خشکی که حرارت و سرعت آن متناسب با نوع میوه مورد مصرف قابل تنظیم باشد، قرار گرفته و خشک می گردد. جهت جریان هوای گرم ترجیحا باید عکس جهت جریان حرکت میوه بر روی نوار نقاله باشد. انواع خشک کن های مورد مصرف در صنعت خشک کن تونلی، خشک کن بستری (ثابت) و خشک کن غلطکی می باشد. به طور کلی چیپس میوه جات به میوه هایی گفته می شود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه ی طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربرد های دیگر، ازمیوه ها گرفته می شود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم می شود و سرعت دیگر واکنشهای مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می شود. خشک کردن ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش میدهد، در نتیجه از هزینه های حمل و نقل و ذخیره سازی میکاهد. در ضمن خشک کردن در برخی موارد باعث تولید فرآورده هائی میشود که مصرف آنها آسانتر است. نگهداری محصول نهایی باید به صورتی باشد که از بروز آلودگی ثانویه توسط حشرات و کپک به آن جلوگیری کرده و باعث حفاظت محصول نهایی در برابر آلودگی، تجزیه یا هر گونه  عوامل مخاطره آمیز برای سلامت مصرف کننده گردد. میزان رطوبت انبار محصول نهایی باید به اندازه ای باشد که بتوان فرآورده را در مدت زمان پیش بینی شده از سوی واحد تولیدی به راحنی نگهداری نمود و همچنین شرایط محیطی انبار باید طوری باشد که هیچگونه تغییری در فرآورده ایجاد نکند. در طول مدت نگهداری فرآورده در انبار محصول نهایی باید بازرسی های ادواری صورت گیرد تا اطمینان حاصل شود فرآورده هایی که وارد بازار مصرف می شوند، برای مصرف انسان مناسب بوده و خصوصیات اولیه خود را حفظ کرده اند. میوه جات خشک شده مورد برسی در این طرح (چیپس میوه جات) به شکل اسلایس، خلال، حبه یا دانه کامل خشک، در دسته خشک بار و آجیل قرار گرفته و به عنوان تنقلات مصرف می شود. البته بعضی میوه جات خشک مانند آلو مصارف غذایی نیز دارند.

فهرست مطالب :

  • معرفی محصول
  • نام و کد محصول (آیسیک)
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات
  • استاندار های ملی
  • مراحل آماده سازی
  • بازرسی اولیه
  • بازبینی قبل از شست و شو
  • شست و شو و گند زدایی
  • آبکش
  • بازرسی پس از شست و شو
  • پوست گیری
  • حذف قسمت های ناخواسته
  • خرد کردن
  • غیر فعال کردن آنزیم
  • خشک کردن
  • بسته بندی محصول
  • قرنطینه کردن محصول
  • انبارش محصول نهایی
  • مواد ضد عفونی کننده
  • برنامه کنترل بهداشتی
  • برنامه کنترل آزمایشگاهی
  • ناپذیرفتنی ها
  • ویژگی های محصول نهایی
  • طبقه بندی
  • ویژگی ها
  • ویژگی های هلوی خشک
  • ویژگی های گلابی خشک
  • ویژگی های زردآلوی خشک
  • ویژگی های سیب خشک
  • بسته بندی میوه جات خشک
  • نشانه گذاری
  • توضیح موارد مصرف و کاربرد
  • کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول
  • شرایط صادرات
  • عملیات برای آماده سازی
  • خیساندن
  • تمیز کردن و شستن
  • جداسازی قسمت های زاید
  • جدا کردن ساقه
  • جدا کردن تخمدان و هسته گیری
  • تمیز کردن تکمیلی
  • تبدیل محصول به قطعات کوچک
  • غیر فعال کردن آنزیم ها
  • خشک کردن در آفتاب
  • خشک کردن صنعتی با استفاده از هوای داغ
  • خشک کردن تصعدی
  • خشک کردن خورشیدی
  • مراجع

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۷۹

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *