no-img
استار پروژه

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی میگو


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی میگو
doc
شهریور ۱۸, ۱۳۹۵
24 کیلوبایت
17 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی میگو


طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی میگو با ظرفیت بسته بندی 1800 تن میگوی فرآوری شده در سال

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


bastebandi meygo 1800 ton

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی میگو

Shrimp processing and packaging plan

توضیحی مختصر :

بسته‌ بندی به عنوان يک ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اينكه قابليت نگهداری بهتری را به كالا می بخشد در كسب سهم بالاتری از بازار برای كالای مورد نظر نيز مؤثر است. نظريه پردازان بازاريابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive. چنانكه از واژه به كار گرفته شده برای اين نقش ها نيز برمی آيد نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پيش برنده بسته بندی اشاره دارد. از ديگر سو توجه ناكافی به موازين بسته بندی بهداشتی موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايی كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره ای آلودگی های ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالی خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه يافته و مسير را برای افزايش سطح توليد داخلی هموار نمايند. بديهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذايی توليدی كشور، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت. آلودگی و فساد مواد پروتئينی حيوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذايی و نهايتا خروج مواد با ارزش غذايی از چرخه مصرف می گردد. از ديگر سو استفاده از گوشت ماهی، ميگو و ساير آبزيان به عنوان يک منبع غذايی مهم و با ارزش میتواند در تامين سلامت جامعه نقش بسزايی ايفا نمايد چرا كه چربی موجود در گوشت آبزيان دارای كلسترول غير مضر می باشد. لكن اين مواد غذايی بسيار حساس و سريع الفساد است كه حفظ كيفيت آن از مرحله صيد تا مصرف از اهميت بالايی برخوردار است، لذا صنايع مربوط به فرآوری و نگهداری اين محصول میتوانند در ارتقای كيفيت و در نتيجه ترغيب مصرف‌ كنندگان به استفاده از اين فرآورده مهم مؤثر باشند، با عنايت به اين موارد فرآوری و بسته بندی ميگو به ظرفيت يكهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح می باشد. بسته بندی ميگو پس از فرايند حذف سر و دم و در دو نوع بسته های يک كيلوگرمی خالص با پوشش سلفون وكيوم و همچنين جعبه های دو كيلوگرمی همراه با يخ ( با وزن خالص يكهزار گرم) انجام می پذيرد. انجام اين امر به صورت دريافت اجرت برای بسته بندی ميگـو از صاحبان كالا بوده و طی آن افت وزنی ناشی از فرايند فرآوری حذف سر و دم محاسبه می گردد و ضايعات آن كه در تهيه خوراک دام به كار می رود نيز به صاحبان كالا عودت می گردد. علاوه بر اينكه پرداختن به اين موضوع دارای توجيه مناسـب اقتصادی است، با اجـرای اين طرح، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نيروهای ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايی بانوان میتوانند سهم بسزايی در آن داشته باشند.

خلاصه طرح :

موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی ميگو
ظرفيت : 1800 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاری كـل: 5/2194 ميليون ريال
سهم آورده متقاضی : 5/224 ميليون ريال
سهم تسهيلات : 1970 ميليون ريال
ميزان اشتغالزايی : چهـل و هفـت نفـر
دوره بازگشـت سرمايه : پانزده ماه


قیمت فایل : 2000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 17

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.

۲,۰۰۰ تومان – خرید



دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *