no-img
استار پروژه

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی
doc
شهریور ۱۰, ۱۳۹۵
24 کیلوبایت
17 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی


طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی با ظرفیت بسته بندی 1800 تن گوشت ماهی فرآوری شده در سال

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


baste bandi mahi 1800 ton

فرآوری و بسته بندی ماهی

Plan processing and packaging of fish

توضیحی مختصر :

بسته‌ بندی به عنوان يک ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اينكه قابليت نگهداری بهتری را به كالا می بخشد در كسب سهم بالاتری از بازار برای كالای مورد نظر نيز مؤثر است. نظريه پردازان بازاريابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive. چنانكه از واژه به كار گرفته شده برای اين نقش ها نيز برمی ايد نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پيش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از ديگر سو توجه ناكافی به موازين بسته بندی بهداشتی موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايی كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره ای آلودگی های ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالی خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه يافته و مسير را برای افزايش سطح توليد داخلی هموار نمايند. بديهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذايی توليدی كشور، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
آلودگی و فساد مواد پروتئينی حيوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذايی و نهايتا خروج مواد با ارزش غذايی ازچرخه مصرف می گردد. از ديگر سو استفاده از گوشت ماهی و ساير آبزيان به عنوان يک منبع غذايی مهم و با ارزش می تواند در تامين سلامت جامعه نقش بسزايی ايفا نمايد چرا كه چربی موجود در گوشت ماهی دارای كلسترول غير مضر می باشد. لكن گوشت ماهی ماده غذايی بسيار حساس و سريع الفسادی است كه حفظ كيفيت آن از مرحله صيد تا مصرف از اهميت بالايی برخوردار است، لذا صنايع مربوط به فرآوری و نگهداری اين محصول می توانند در ارتقای كيفيت و در نتيجه ترغيب مصرف‌ كنندگان به استفاده از اين فرآورده مهم مؤثر باشند، با عنايت به اين موارد فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی به ظرفيت يكهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح می باشد. انجام اين امر به صورت دريافت اجرت برای بسته بندی گوشت ماهی از صاحبان كالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سی و پنج درصدی ناشی از فرايند فرآوری و خروج امعا و احشا  محاسبه می گردد و ضايعات ماهی كه در تهيه پودر ماهی به كار می رود نيز به صاحبان كالا عودت می گردد.
علاوه بر اينكه پرداختن به اين موضوع دارای توجيه مناسـب اقتصادی است، با اجـرای اين طرح، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نيروهای ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايی بانوان میتوانند سهم بسزايی در آن داشته باشند.

خلاصه طرح :

موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی
ظرفيت : 1800 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاری كـل : 71/2289 ميليون ريال
سهم آورده متقاضی : 71/229 ميليون ريال
سهم تسهيلات : 2060 ميليون ريال
ميزان اشتغالزايی : چهـل و نه نفـر
دوره بازگشـت سرمايه : شـانزده ماه

 


قیمت فایل : 2000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 17

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۲,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *