no-img
استار پروژه

طرح توجیهی روغن نباتی شادگل | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

project

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی روغن نباتی شادگل
doc
آذر ۱۰, ۱۳۹۸
135 کیلوبایت
58 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی روغن نباتی شادگل


طرح توجیهی روغن نباتی شادگل

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

روغن ها یکی ازمواد ضروری در آشپزی هستند. چربی ها و روغن ها تاثیر زیادی در لذیذ بودن غذا از طریق بهبود طعم، رنگ و بافت غذا دارند. همچنین چربی ها و روغن ها منبع بسیار خوبی از انرژی می باشند و انرژی حاصله از آنها بسیار بیشتر از کربوهیدرات ها و پروتئینها است. روغنها در تولید محصولات غذایی مختلف از جمله کیک/ کلوچه/ بیسکوئیت/ شیرینی جات/ انواع شکلات/ پفک/ چیپس/ انواع کنسرو/ فرآورده های گوشتی/ کالباس/ همبرگر/ مارگارین/ کره گیاهی و انواع سس به کار می رود. عمده ترین ماده اولیه مورد نیاز صنعت روغن، روغن خام است که بیش از ۹۳% آن از خارج از کشور وارد می شود. روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخ های اعصاری در ایران، از قرن ها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است. اما امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی دستگاه ها و ماشین آلات مکانیکی جای روش های سنتی را گرفته است. روغن نباتی در حال حاضر به اشکال مایع، جامد و مارگارین مورد مصرف قرار می گیرد، که نوع جامد آن به دلیل قابلیت نگهداری طولانی تر، بالاتر بودن نقطه ذوب و همچنین بهبود در پلاستیسیته روغن های قنادی و مارگارین مورد استفاده بیشتری دارد. در مقابل نوع مایع آن دارای ارزش تغذیه ای بالاتری است. سازمان بهداشت جهانی میزان مصرف چربی هر فرد را روزانه ۸۰ گرم پیشنهاد می کند. حال با در نظر گرفتن نیاز جامعه و وابستگی شدید کشور به واردات این محصول صرف نظر از بحث اشتغال زایی و کمک به توسعه صنایع وابسته اجرای این طرح بسیار لازم و اقتصادی به نظر می رسد.با توجه به مطالب فوق مواد اولیه مورد نیاز عبارتند از : روغن دانه و کنجاله سویا، آفتابگردان، پنبه، گلرنگ، کلزا، کنجد، بادام زمینی و اسید فسفریک، سود، خاک رنگ بر، آب، گاز هیدروژن، بتا کاروتن، آنتی اکسیدانت، اسانس، کاتالیست نیکل، ورق گالوانیزه با روکش قلع. اصلی ترین ماده اولیه تولید این واحد روغن خام می باشد. تصفیه: تصفیه فرآیندی برای جداسازی ناخالصی ها از روغن خام می باشد. در جریان تولید روغن های خام توسط هر یک از روش های استخراج معمول صنعتی مقداری از مواد غیر گلیسیریدی به روغن وارد می شود. این ناخالصی ها طی یک سلسله عملیات که به طور کلی تصفیه نامیده می شود از روغن خارج می شوند. وجود ناخالصی های نامطلوب در روغن سبب تیرگی/ کف کردن/ دود کردن/ تشکیل رسوب در هنگام حرارت دادن روغن/ کاهش پایداری روغن در مقابل اکسیداسیون و سایر واکنش ها می شود که در جریان فرایند روغن مشکلاتی را به وجود آورده و از کیفیت محصول نهایی می کاهد. این ناخالصی ها شامل اسید های چرب آزاد/ فسفاتید ها/ مواد سمی/ مومها/ رنگدانه ها/ پر اکسید ها/ و مواد معطر فلزات کمیاب وغیره هستند. تصفیه روغن شامل : صمغ گیری، تصفیه قلیایی، بی رنگ کردن، بی بو کردن است. موم گیری و زمستانه کردن فرایند خاص برای بعضی روغن های مایع است. که در سرما به دلیل رسوب موم ها و تری گلیسیرید های دارای نقطه ذوب بالا شفافیت خود را از دست می دهند. بخش رنگبری : در این بخش روغن حاصل از محل خنثی سازی با افزودن خاک بیرنگ در اثر حرارت و خلاء مواد رنگی و صابون باقی مانده از آن جدا شده و پس از عبور از فیلتر های مخصوص دارای رنگ مجاز عاری از صابون به مخازن بیرنگ هدایت و ذخیره می شوند واحد جامد سازی : در این واحد روغن مایع با افزودن گاز هیدروژن در مجاورت کاتالیست نیکل به صورت جامد تبدیل میگردند. بخش بی بو کننده روغن : هدف این قسمت جدا نمودن مواد بو دار سبک از روغن می باشد. روغن در این دستگاه در حرارت و خلاء عاری از این مواد میگردند. بخش بسته بندی و سردخانه : این واحد شامل تجهیزات و تاسیسات است که توسط آن روغن نباتی آماده صدور از کارخانه در ظروف فلزی و کارتن می گردد.

فهرست مطالب :

  • مقدمه
  • فصل اول : کلیات
  • فصل دوم : بررسی اقتصادی
  • فصل سوم : بررسی فنی
  • فصل چهارم : بررسی مالی

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۵۸

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *