no-img
استار پروژه

طرح توجیهی خوراک های علوفه ای و کنسانتره دام | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

project

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی خوراک های علوفه ای و کنسانتره دام
doc
تیر ۵, ۱۳۹۸
167 کیلوبایت
52 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی خوراک های علوفه ای و کنسانتره دام


طرح توجیهی خوراک های علوفه ای و کنسانتره دام

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

هر گونه خوراک گیاهی و پر حجم که ارزش غذایی داشته باشد و خوش خوراک هم باشد، علوفه نام دارد. یونجه یابنده ارزش غذایی زیادی دارد. یونجه به عنوان یک غذای عالی در تغذیه دام به خصوص برای گاو شیری استفاده می شود. پروتئین و کلسیم بالای این علوفه نشانه مرغوب بودن آن است. زمان برداشت یونجه وقتی است که یک سوم بوته ها به گل بنشینند. در جیره غذایی گاو شیری، بین دو تا چهار کیلوگرم یونجه در روز کافی و مناسب است. علف باغ در تغذیه گاو شیری و پرواری استفاده می شود. به دلیل داشتن رشته های بلند، نشخوار دام ها را زیاد می کند. به علاوه در گاو های شیری باعث بیشتر شدن چربی شیر می شود. برای جلوگیری از خارج شدن سریع خوراک های آردی از بدن دام های پرواری از این علوفه استفاده می کنند. کاه به علت خشک و پر حجم بودن، ارزش غذایی زیادی برای دام ها ندارد. از نظر ارزش غذایی، کاه جو از کاه گندم بهتر است. همچنین کاه گندم از کاه برنج بهتر است. برای دام های سنگین بهتر است. به صورت رشته های بلند باشد. مصرف کاه باید کم و به مقدار لازم باشد. هرچه مقدار این علوفه در جیره غذایی دام ها بیشتر باشد، جلوی هضم و مصرف بیشتر غذا را می گیرد. بهتر است کاه را همیشه بعد از خوراک های دیگر به دام ها داد. اگه کاه و علوفه های مانند آن به صورت غنی شده به دام ها داده شوند. ارزش غذایی بیشتر میدارند. برای گاو های خشک می توان مقدار بیشتری از این علوفه در جیره غذایی قرار داد. برای گاو های شیری روستایی که تولید شیر آنان  به هفت تا هشت کیلوگرم می رسد، لازم نیست که از کنسانتره استفاده کنید. با علوفه های مرغوب می توان نیاز غذایی این دام ها را برطرف کرد. ولی برای گاو هایی که در روز بیشتر از هشت کیلوگرم شیر تولید می کنند. باید از کنسانتره استفاده کرد. تغییر جیره غذایی دام باید با احتیاط کم کم انجام شود. تا باعث کم شدن تولید نشود. اگر در غذای دام از ضایعات استفاده می شود باید با توجه به نوع ماده افزودنی از مقدار کنسانتره کم کرد. برای بیشتر شدن مقدار تولید شیره میتوان تا حدودی از کنسانتره دامی استفادکرد. مصرف زیاد کنسانتره باعث کم شدن چربی شیر می شود. در این حالت باید از علوفه های مرغوب با رشته های بلند و کنجاله تخم پنبه استفاده کرد.

فهرست مطالب :

  • مقدمه
  • معرفی محصول
  • علوفه ها خوراکهای فشرده یا کنسانتره دامی
  • گاو های شیرده
  • گاوهای خشک آبستن
  • گوساله های پرواری
  • استفاده از ضایعات در تغذیه دام
  • شرایط واردات استاندارها
  • قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • موارد مصرف و کاربرد
  • سبوس برنج
  • ملاس
  • روش غنی سازی کاه
  • مقدار ماده های لازم برای غنی سازی
  • نکته های مهم در تغذیه دام
  • اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • بررسی عرضه و تقاضا
  • بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
  • بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵
  • برآورد هزینه های سرمایه گذاری طرح
  • زمین
  • محوطه سازی
  • تجهیزات
  • تاسیسات عمومی
  • اثاثیه و تجهیزات اداری
  • تحلیل های مربوط دسترسی به منابع نیروی انسانی
  • تحلیل مربوط به شرایط خاص و پیشنهاد منطقه مناسب
  • وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
  • هزینه و تعمیر و نگهداری
  • تجزیه و تحلیل و ارئه جمع بندی و پیشنهاد نهائی در مورد احداث و اجراهای جدید

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۵۲

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *