no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه
doc
آذر ۱۲, ۱۳۹۸
50 کیلوبایت
56 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه


طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

کیک و کلوچه تولیدی باید دارای عطر و طعم مطلوب بوده و کیفیت آن از لحاظ مزه و فرمولاسیون و کیفیت بسته بندی و… مورد تایید اداره کل نظارت بر مواد غذایی و دارویی باشد. بدیهی است در صورتیکه محصول براساس استاندارد تولید شود دارای کیفیت لازم خواهد بود. کیک و کلوچه که با توجه به سابقه دیرینه تولید آن استادکاران فراوانی در این زمینه تربیت شده اند در حال حاضر با استفاده از ماشین آلات ساخت داخل به نحو مطلوبی در کارخانجات تولید کیک و کلوچه در سطح کشور تولید و عرضه می شود. از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پایین می باشد و قسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژی های تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشند تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجاد می شود. لذا ویژگی های برتر و بالا تر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترل های کیفیت در مرحله خمیرگیری، پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در کنار اینها توجه به ذائقه مصرف کنندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تکنولوژی متداول تولید کیک و کلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول به راحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد. حال به پروسه تولید کیک و کلوچه می پردازیم: پس از تهیه خمیر بر اساس فرمولاسیون مشخص خمیر پس از لول کردن و شکل دهی در اندازه ها و شکل های مشخص در آمده و داخل سینی هایی چیده می شود. سینی ها به داخل فر منتقل می شود و پس از اینکه عمل پخت در درجه حرارت و مدت معین انجام گرفت سینی ها از داخل فر خارج شده و پس از سرد شدن کیک ها بر روی نوار کاغذ سلفون که از زیر دستگاه دوخت حرارتی می گذرد قرار داده می شود و بدین وسیله کیک ها پس از گذشت از زیر دستگاه دوخت حرارتی سلفون، در داخل کاغذ سلفون بسته بندی می شود. کیک ها که در داخل کاغذ سلفون بسته بندی شده در داخل کارتن ۳ کیلویی قرار داده شده و درب کارتن با چسب نوار کاغذی بسته می شود برای توزین محتوای هر کارتن ۳ کیلویی از یک ترازوی معمولی استفاده می شود. بسته بندی کلوچه نیز در داخل سلفون انجام می شود ولی از جهت متفاوت بودن اندازه کیک و کلوچه، هنگام خرید دستگاه ها می توان دوخت دو منظوره سفارش داد که برای بسته بندی کیک و کلوچه هر دو قابل تنظیم و استفاده می باشد. دستگاه فر جهت پخت کیک و کلوچه و سایر محصولات غذائی نظیر نان فانتزی و… نیز بکار می رود. در حال حاضر دو نوع دستگاه فر در داخل کشور تولید می شود: ۱- نوع گردان ۲- نوع طبقه ای. و همان گونه که ذکر شد کیک و کلوچه تولیدی باید در آخر دارای کیفیت، عطر و طعم خوب و بسته بندی مناسب باشد.

فهرست مطالب :

  • مقدمه
  • نقطه سربسر تولید
  • نرخ بازدهی سرمایه
  • روش تولید
  • محاصبه انرژی مصرفی
  • مصرف آب
  • مصرف گازوئیل
  • مصرف بنزین و نفت
  • نفت مصرفی روزانه
  • آشنایی با مشخصات فنی دستگاه فر
  • ویژگی ها و مشخصات فنی مورد لزوم
  • اطلاعات مربوط به دانش فنی
  • اطلاعات مربوط به تولید کالا
  • محاسبه قیمت تمام شده محصول
  • محاسبه هزینه های متغیر تولید
  • مواد مورد مصرف در تولید کالا
  • محاسبه هزینه ها
  • برآورد هزینه لوازم کارکنان
  • محاسبه اجزا و میزان سرمایه در گردش
  • نحوه تامین منابع مالی
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن
  • برآورد ساخت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی
  • پلان کلی استقرار کارخانه
  • محاسبه انرژی برق مصرفی
  • محاسبه هزینه انواع انرژی مصرفی سالیانه
  • لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه
  • نوع و مقدار انرژی و هزینه آن
  • جدول مشخصات هزینه های طرح
  • جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی منابع و مصارف
  • جدول پیش بینی عملکرد و سود و زیان طرح
  • منابع و مآخذ

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۵۶

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *