no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

project

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی
doc
اسفند ۹, ۱۳۹۷
840 کیلوبایت
81 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی


طرح توجیهی تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی

درقالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

روغن موجود در اندام ماهی تنها بخش کوچکی از آن را تشکیل می دهد و لذا بخش عمده آن مربوط به گوشت و استخوان و سایر اندام های ماهی می باشد که بطور متوسط می توان گفت که پس از روغن گیری، حدود ده برابر آن نیز گوشت، استخوان و سایر اندام های ماهی باقی می مانند که معمولا این مواد به صورت پودر تبدیل و برای خوراک دام و طیور و حتی آبزیان مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین در بسیاری از واحد های روغن گیری، مواد جامد باقی مانده نیز به پودر تبدیل می گردد و می توان گفت که واحدهای روغن گیری و واحد تولید پودر ماهی همواره در کنار هم ایجاد و مورد استفاده قرار می گیرند. لیکن در طرح حاضر از آنجائکه هدف بررسی طرح با حداقل سرمایه گذاری است، لذا فرض بر این است که ضایعات باقی مانده فرایند تولید (که به نوعی می توان گفت مقدار و ارزش آن به مراتب بالا از روغن استخراج شده است) جمع آوری و پس از خشک کردن مقدماتی به سایر واحد های تولید کننده پودر ماهی فروخته خواهد شد. این مواد در آنجا به شکل پودر ماهی قابل عرضه به بازار تبدیل و پس از بسته بندی روانه بازار می گردد. مصارف غذایی انسان : روغن ماهی یک ماده غذائی است که در تهیه انواع خوراک های انسانی مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن به دلیل داشتن مواد مفید ارزش تغذیه ای برای انسان دارد. روغن ماهی برای بهبود بیماری قلبی بسیار مفید است. روغن ماهی حاوی نوعی چربی بنام چربی های امگا ۳ با خاصیت پائین آوردن تری گلیسرید خون است. از این رو پزشکان توصیه می کنند روغن ماهی به رژیم غذایی بیماران قلبی اضافه شود. برخی از خاصیت های چربی های امگا ۳ عبارتنداز : ۱- رقیق کردن خون، این ویژگی روغن ماهی در درمان لختگی خون به کار آید. ۲- کاهش سنتز VLDL : یکی از انواع کلسترول بدخون است که موجب کاهش تولید HDL که کلسترول مفید خون است می شود. روغن ماهی در کاهش VLDL موثر است. ۴- کاهش چسبندگی پلاکتها : ثابت شده است که روغن ماهی موجب می شود که پلاکتها کمتر به یکدیگر بچسبند و از تولید لخته های پلاکتی داخل رگها جلوگیری می کند تحقیقات نشان داده است که مرگ و میر در میان بیمارانی که از روغن ماهی استفاده می کنند ۳۰ درصد کمتر از کسانی است آن را مصرف نمی کنند. ۵- چربهای امگا ۳ : در ماهی و روغن آن با بلوکه کردن پروستات گلندین سبب استحکام استخوان ها می شوند. علت استحکام استخوان ها در کسانی که ماهی می خورند دریافت زیاد کلسیم نیست بلکه وجود چربی های امگا ۳ است. این چربی ها همچنین سبب تحریک ترشح هورمون رشد می شوند بنابراین مصرف ۲ نوبت ماهی در هفته باعث می شود که علاوه بر پیشگیری از ایجاد بیماری های قلبی. استخوان ها نیز استحکام یابد.

خلاصه طرح :

نام محصول : تولید و تصفیه روغن ماهی

ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) : ۲۰۰ تن در سال

موارد کاربرد : مصارف غذائی، مصارف داروئی روغن ماهی، استفاده از روغن ماهی در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و مصارف روغن ماهی در ساخت رنگها

مواد اولیه مصرفی عمده : انواع ماهی تازه یا منجمد

کمبود محصول ( پایان برنامه توسعه پنجم) : مازاد عرضه

اشتغال زایی (نفر) : ۲۴

زمین مورد نیاز (مترمربع) : ۳۵۰۰

زیربنا :

– اداری (مترمربع) : ۶۰

– تولیدی (مترمربع) : ۸۰۰

– انبار (مترمربع) : ۲۰۰

– تاسیسات و سایر (مترمربع) : ۱۰۰

میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی : ۲۰۰۰ تن ماهی در سال

میزان مصرف سالانه یوتیلیتی :

– آب (متر مکعب) : ۳۰۰۰

– برق (کیلو وات ساعت) : ۵۷۶۰۰۰

– گازوئیل (مترمکعب) : ۶۰۰

سرمایه گذاری ثابت طرح :

– ارزی (یورو) : —

– ریالی (میلیون ریال) : ۹۴۰۰

– مجموع (میلیون ریال) : ۹۴۰۰

محل پیشنهادی اجرای طرح : استانهای خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان

 


قیمت فایل : ۲۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۸۱

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۲,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *