no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان داروئی | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان داروئی
doc
بهمن ۷, ۱۳۹۷
128 کیلوبایت
67 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان داروئی


طرح توجیهی تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان داروئی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

یکی از گروههای مواد موثره گیاهان، اسانس ها هستند. اسانس ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند، بلکه به صورت ترکیب های مختلفی مشاهده می شوند، ولی به طور کلی از گروه شیمیایی موسوم به ترپن ها هستند و یا منشا ترپنی دارند. این ترکیبات معمولاً از بو و مزه تندی برخوردارند و وزن مخصوص آنها اغلب از آب کمتر است. این مواد به روغن های فرار یا روغن های خاص نیز معروفند.
اسانس ها در سلول ها و کرک های ترشحی منفرد و یا مجتمع، غده های ترشحی، مجاری ترشحی در قسمت های سطحی و درونی اندام های مختلف برگ ها، میوه ها، جوانه ها و شاخه های گیاهان وجود دارند. سلول ها و بافت های ترشحی مذکور ممکن است تنها در یک اندام گیاه وجود داشته باشند (مثلاً تنها در گل یا میوه) و یا ممکن است در اندام های مختلف گیاه پراکنده باشند. در این صورت اسانس های حاصله از نظر کمیت، کیفیت و همچنین عناصر و اجزاء تشکیل دهنده از اندامی به اندام دیگر تفاوت دارند، به طوری که مثلاً تولید کنندگان عطر و ادکلن به خوبی می دانند که اسانس های حاصل از گل های نارنج تلخ در مقایسه با اسانس های استخراج شده از پوست و میوه این گیاه از کیفیت و ارزش بیشتری بر خوردار می باشند. از اینرو یکی از مهمترین مسائل گیاهان دارویی مطالعه و تحقیق در مورد اسانس موجود در اندام های مختلف یک گیاه و مقایسه آنها از نظر میزان کیفیت و کمیت با یکدیگر می باشد. اسانس ها معمولاً در داخل سلول های گیاهی به شکل قطرات کروی و گلبول مانند جای گرفته اند. وجود اسانس تنها در حدود ۲۰۰۰ گونه از ۲۵۰۰۰۰ گونه گیاه گلداری که تا کنون شناخته شده، گزارش گردیده است. مهمترین گیاهان دارویی حاوی اسانس متعلق به خانواده های نعناع، سراب، مورد، گشنیز، کاسنی، سرو و تعداد کمی از گیاهان دیگر می باشد.
اسانس ها معمولاً دارای خواص فیزیکی و شیمیایی زیر هستند :
اسانس ها موادی فرار هستند، در الکل و دیگر حلال های آلی حل می شوند، وقتی که تازه باشند عمدتاً بیرنگ به نظر می رسند که در این حالت هیچ گونه شباهتی به مواد روغنی ندارند.
اسانس ها معمولاً متعلق به ترپن ها، سزکویی ترپن ها، الکل ها، آلدئید ها، استرها، فنل ها، اتر ها و پراکسیدها می باشند. این مواد غالباً مانع رشد باکتری می گردند و خاصیت ضد تورم، ضد دل درد، آرام بخش، ضد نفخ، اشتها آور و گاهی اوقات خاصیت خلط آوری دارند.
ممکن است اسانس ها با موادی نظیر صمغ ها و رزین ها همراه گردند، که در این صورت ترکیبات شیمیایی حاصل بسیار پیچیده می گردند. این ترکیبات معمولاً در دمای پایین به صورت جامد هستند و در دمای بالا ذوب و مایع می گردند.

اسانس ها پس از اینکه از گیاهان استخراج شدند و به عنوان طعم دهنده و معطر کننده داروها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرند.
اسانسها در صنایع آرایشی برای تهیه عطر ها, اسپری های خوشبو کننده و در صنایع بهداشتی به عنوان معطر کننده صابون،خمیر دندان و … کاربرد فراوانی دارند.
همچنین جهت مومیایی کردن اجساد نیز کاربرد دارند. البته یکی از مهمترین کاربرد های اسانس در اثرات درمان کنندگی آنها می باشد.

فهرست مطالب :

  • چکیده
  • معرفی محصول
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات و صادرات
  • استانداردهای ملی و جهانی
  • قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • موارد مصرف و کاربرد
  • کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
  • اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • وضعیت عرضه و تقاضا
  • بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵
  • بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
  • بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
  • بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
  • بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
  • تقطیر
  • خشک کردن
  • تقطیر به وسیله آب
  • تانک یا محفظه
  • کندانسور
  • جدا کننده
  • تقطیر با بخار و آب
  • تقطیر با بخار آب
  • تقطیر استخراجی
  • استخراج به کمک حلال
  • خیساندن
  • دم کردن
  • ماسراسیون
  • استخراج توسط حلال های فرار
  • استخراج به وسیله گاز دی اکسید کربن
  • فیلتر کردن
  • پرس کردن
  • انبار کردن و بسته بندی
  • طراحی فرآیند
  • دستگاه تولید بخار
  • مخزن استخراج
  • مبدل حرارتی
  • مخزن جدا کننده مکانیکی
  • نقشه جانمای کارخانه
  • بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
  • محوطه سازی
  • ساختمان
  • ماشین آلات
  • تاسیسات
  • وسائط نقلیه
  • تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی
  • هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • سرمایه در گردش
  • برآورد حقوق و دستمزد
  • برآورد آب، برق، سوخت و ارتباطات
  • هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
  • هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
  • هزینه های توزیع فروش
  • نتیجه گیری
  • میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
  • بررسی و تعیین میزان آب، برق سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی
  • تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
  • در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود
  • مراجع
  • پیوست ها

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۶۷

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *