no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو
doc
شهریور ۱۱, ۱۳۹۵
21 کیلوبایت
15 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو


طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


tolid va bastebandi ablimo

تولید و بسته بندی آبلیمو

Lemon juice production and packaging plan

توضیحی مختصر :

عليرغم نياز كشور به واردات محصـولات كشاورزی، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزی و فقدان امكانات كافی در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بين رفتن سرمايه های كــشاورزان داخلی و افزايـش نرخ واردات فرآورده های كشاورزی به كشـور می گردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزی در تمام فصول، اهميت يافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت اين محــصولات را دو چندان می نمايد. صنايع غذايی با ايجاد تغييراتی بر روی ماده خام میتوانند پاسـخگوی هر دوی اين مشكلات باشند. هدف عمده صنايع غذايی بر دو نكته فوق استوار است، يعنی فرآوری مواد غذايی به گونه ای كه بتواند با دارا بودن ماندگاری زياد، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد. طرح حاضر نيز در همين راستا به توليد آبليمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذيلا اشاره مختصری به فرايند توليد آبليمو خواهد آمد: به منظور توليد آبليمو در مقياس صنعتی، از ليمو های سبز نارس استفاده می شود زيرا با رسانده شدن اين ميوه در انبار با كاهش ضخامت لايه سفيد رنگ داخلی ليمو و پوست جداره های داخلی، كيفيت بهتری از لحاظ عصاره گيری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن ليمو بايد دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتی گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار كردن، ليمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند، اين شستشو باعث ضدعفونی محصول نيز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد. برای استخراج عصاره ليمو از  پرس های حلزونی يا مارپيچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فيلتر پرس سپراتور، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی اريتور توس هموژنيزاتور همگن شده و به مدت سی ثانيه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوريزه و به دستگاه پركن/دربند هدايت می شود. پس از دربندی و ليبل زنی محصول نهايی آماده ارسال به انبار خواهد بود.

خلاصه طرح :

موضوع طرح : توليد و بسته بندی آبليمو
ظرفيت : 800 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور بويژه استانهای جنوبی
سرمايه گذاری كـل : 2312 ميليون ريال
سهم آورده متقاضی : 232 ميليون ريال
سهم تسهيلات : 2080ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه : 16 ماه
اشتغالزايی : بيست نفر

 


قیمت فایل : 2000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 15

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۲,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *