no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید نان فانتزی


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید نان فانتزی
doc
شهریور ۱۰, ۱۳۹۵
18 کیلوبایت
15 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید نان فانتزی


طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


1111111

تولید نان فانتزی

Production plan crumpets

توضیحی مختصر :

بی شک غلات بيشترين سهم را در سبد غذايی جوامع بشری دارا هستند. در اين ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود كه قابليت تبديل شدن به نان را دارد از اهميت بسزايی برخوردار است. به گونه ای كه برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از ميلاد مسيح در مصر و بين‌النهرين می روييده است و دانه‌های اين گياه موميايی های فراعنه مصر از اهرام اين كشور به دست آمده است. در ايران، نمونه های گندم در كاوش‌های باستان‌ شناسی انجام شده در دامغان، غارهای نزديک به درياچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان‌ شناسان عقيده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از ميلاد مسيح در اين مناطق كشت می شده است. برای پخت نان، از زمانهای بسيار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است. به احتمال زياد قديمی ترين روش پخت نان كه بيشتر در ميان چادر نشينان متداول بوده، روشی است كه برای پختن يک نوع نان ابتدايی به نام كوماج مورد استفاده قرار می گرفته است. پس از آن، پختن نان های مسطح نظير لواش بر روی سنگ يا تاوه داغ رايج گرديد. كم كم تنورهايی كه هنوز هم در بسياری از نقاط دنيا و بخصوص ايران متداول هستند برای تهيه نانهای پهن نظير تافتون و لواش اختراع گرديد. جنس اين تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغيير مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می شود. عيب اين تنورها در اين است كه قطعاتی كه اول وارد می شوند آخر خارج می شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور يكسان نيست، نانهای حاصل دارای پخت يكنواخت نيستند. برای رفع اين نقيصه، روشهای نوين عمل‌آوری خمير و پخت نان ابداع گرديده كه از آن جمله نان های حجيم و فانتزی می باشند كه علاوه بر پايين بودن ضايعات نان، از دوام و ماندگاری بيشتری برخوردار بوده و ويتامين ها و پروتئين های موجود در نان به دليل روش پخت در فرهای گردان يا سينی دار حفظ می گردد. با توجه به اينكه، امروزه نيز قوت اصلی ايرانيان، نان می باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعيت افزايش روزافزونی دارد، توجيه اقتصادی اجرای اين طرح مناسب بوده ضمن اينكه با اجرای اين طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نيروهای ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايی بانوان می توانند سهم بسزايی در آن داشته باشند.

خلاصه طرح :

موضوع طرح : توليد نان فانتزی
ظرفيت : 500 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاری كـل: 88/1067 ميليون ريال
سهم آورده متقاضی : 88/107 ميليون ريال
سهم تسهيلات : 960 ميليون ريال
دوره بازگشـت سرمايه : 20 ماه


قیمت فایل : 2000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 15

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.

۲,۰۰۰ تومان – خرید



دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *