no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید فتیر صنعتی | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

project

ادامه مطلب

PDF
طرح توجیهی تولید فتیر صنعتی
pdf
تیر ۲۶, ۱۳۹۸
1 مگابایت
91 صفحه (pdf)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید فتیر صنعتی


طرح توجیهی تولید فتیر صنعتی

در قالب فرمت پی دی اف (PDF) غیر قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

نان و محصولات آردی مهمترین منبع غذایی مردم ایران و تامین کننده قسمت عمده ویتامینهای گروه B، مواد معدنی، پروتئین و انرژی مردم هستند. بیشتر مواد غذایی میان وعده مصرفی در ایران با توجه به ماشینی شدن زندگی، عمدتا شامل مواد پر انرژی و چرب و پر نمک (مانند غذاهای آماده و چیپس و …) شده است. لیکن با توجه به ذائقه و عادات غذایی مردم با برنامه ریزی مدون و اصولی برای تغییر ساختاری در این مورد می توان با جایگزینی این مواد باخوراکی های مقوی مانند فتیر، در رشد سلامتی جامعه گام برداشت. قابل ذکر است که در چند سال اخیر مصرف مواد غذایی تهیه شده از آرد (و بخصوص نان) به دلائل متعدد از جمله بالا رفتن هزینه سایر مواد غذایی افزایش قابل ملاحظه ای یافته است. بدیهی است جهت رفع نیاز های اساسی تغذیه ای مردم به ویژه اقشار کم درآمد باید از روشهای بهینه تولید و عرضه استفاده گردد. یکی از این راهها تهیه فتیر می باشد که علاوه بر غنی بودن با پروتئین، املاح و ویتامین ها دارای قیمت مناسب نیز هست. لذا باید از یک سو با ارئه تعریف علمی و شناساندن مواد غذایی با ارزش به مردم و آشنا ساختن افراد جامعه با ایرادات وارد برفرآورده های مضر، زمینه را برای استفاده بیشتر از محصولات سالم در جامعه فراهم شود و از سوی دیگر تولید فتیر به شکل صنعتی و مدرن تغییر کند. فتیر ماده ای غذایی است که در مناطق مختلف کشور به طور سنتی تهیه می شود و دارای انواع مختلفی از جمله کسمه و شیرمال می باشد. معمولا فتیر از آرد،شکر، تخم مرغ، روغن، شیر و سایر مواد دیگری که بسته به روش تولید هر منطقه به آن افزوده می شود. تشکیل شده است و مانند نان آن را در تنور پخت می کنند. فتیر با دارا بودن ارزش غذایی بالا به عنوان پیش غذا و یا میان وعده ای مناسب قابل استفاده است.

خلاصه طرح :

نام محصول : فتیر

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۶۵۰ تن در سال

موارد کاربرد : سوغات، تغذیه مدارس، میان وعده

مواد اولیه مصرفی عمده : آرد گندم، شکر، تخم مرغ، روغن، مایه خمیر، نمک

میزان مصرف سالیانه مواد اولیه (تن) : ۵۵۰

اشتغال زایی (نفر) : ۱۳

زمین مورد نیاز (مترمربع) : ۱۹۶۳

زیربنا :

– اداری (مترمربع) : ۱۳۵

– تولیدی (مترمربع) : ۴۵۰

– انبار (مترمربع) : ۲۰۰

میزان مصرف یوتیلیتی :

– آب (متر مکعب) : ۱۵۵۵ ( سالانه)

– برق (کیلو وات ساعت) : ۴۴

– گاز (متر مکعب) : ۱۷۵ (روزانه)

سرمایه گذاری ثابت طرح :

– ارزی (دلار) : —

– ریالی (میلیون ریال) : ۴،۱۲۴،۴

– مجموع (میلیون ریال) : ۴،۱۲۴،۴

محل پیشنهادی اجرای طرح (استانهای) : مرکزی، تهران، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان و مازندران

فهرست مطالب :

  • معرفی محصول
  • وضعیت عرضه و تقاضا
  • تعیین نقاط ضعف و قوت تکنولوژیهای مرسوم در تولید محصول
  • بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت
  • برآورد مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین
  • وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال
  • بررسی و تعیین میزان آب، سوخت، برق و سایر امکانات
  • وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
  • تجزیه و تحلیل، جمع بندی و ارائه پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
  • منابع

 


قیمت فایل : ۲۰۰۰ تومان – فرمت : pdf (غیرقابل ویرایش) – صفحات : ۹۱

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۲,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *