no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید سرکه و آبلیمو | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

project

ادامه مطلب

PDF
طرح توجیهی تولید سرکه و آبلیمو
pdf
تیر ۱۵, ۱۳۹۸
997 کیلوبایت
91 صفحه (pdf)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید سرکه و آبلیمو


طرح توجیهی تولید سرکه و آبلیمو

در قالب فرمت پی دی اف (PDF) غیر قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

سرکه ماده ای است که از تخمیر اسیدی الکل تولید می گردد. سرکه دارای مصارف خوبی در صنایع غذایی و مصارف خانگی است. سرکه از فرآیند تخمیر مواد غذایی دارای نشاسته و قند و مواد الکلی توسط باکتری مخمر سرکه (بچه سرکه) تولید می شود. برای تولید سرکه عموما از میوه های مانند سیب، انگور، دانه هایی مثل جو و گاهی هم از شراب استفاده می شود. سرکه معمولا دارای اسید استیک با وزن حجمی ۴ الی ۸ درصد می باشد. سرکه، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست می آید. معمولا ۳ تا ۵ درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند. معمولا با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه میکنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ میلادی توسط لویی پاستور کشف شد. از سرکه در کشور چین به عنوان نوعی دارویی خانگی استفاده می شود. معمولا سرکه را برای جلوگیری از پخش ویروس سارس و ذات الریه مورد مصرف قرار می دهند. بنابراین سرکه خاصیت ضد ویروس دارد. همان طور که می دانید، هیدروژن، برای نابود کردن باکتری و ویروس های مواد غذایی پیش از نگهداری غذا در یخچال به کار می رود. آب لیمو ترش و اسانس آن برای بدن، ذهن و روح بسیار مفید است. اسانس لیمو به واسطه انرژی زا بودن آن مشهور است. در کشور ژاپن به واسطه اثرات شاداب کننده و فرح بخش این اسانس، آن را به هنگام کار کردن کارمندان در فضا منتشر می کنند. همچنین می توان از چند قطره از اسانس لیمو به عنوان بخور استفاده کرد، یا مقداری از آن را در وان حمام ریخت. این کار باعث سرحال شدن کلیه اعضا بدن می شود. البته نباید هرگز اسانس لیمو را بدون رقیق کردن بر روی پوست بکار برد زیرا باعث بروز مشکلات پوستی می شود. سعی کنید در نوشیدنی هایتان از آب لیمو استفاده کنید. فرضا” هر روز صبح یک عدد لیمو را با مقداری آب گرم میل کنید. نوشیدن این مایع به جای نوشیدن چای باعث می شود شما بدن سالمتری داشته باشید. همچنین در اثر نوشیدن مایعات حاوی آب لیمو، چشمهای شما درخشانتر شده و پوستی سر حال تر از قبل خواهید داشت. در صورت تمایل برای بهتر کردن طعم آن می توانید از شکر یا عسل استفاده کنید.

خلاصه طرح :

نام محصول : طرح تولید سرکه و آبلیمو

ویژگی محصول یا طرح : مصرف بالای هر دو محصول در داخل و خارج کشور همچنین وجود منابع اولیه

ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) : سرکه : ۱۵۰۰ آبلیمو : ۸۰۰

موارد کاربرد : صنایع غذایی

مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) : الکل – گلوکز – استوزن – کارامل – لیمو ترش

کمبود/مازاد محصول تا ۱۳۹۳ : سرکه (۱۷۰۸۶۱)  آبلیمو (۸۲۳۶۲)

اشتغال زایی (نفر) : ۴۶

زمین مورد نیاز (۲m) : 4000

زیربنا :

– تولیدی (۲m) : 720

– اداری (۲m) : 200

-انبار (۲m) : 250

میزان مصرف سالانه یوتیلیتی :

– آب (۳m) : 200000

– برق (kw) : 320000

– گاز (۳m) : 20،۰۰۰

سرمایه گذاری ثابت :

– ارزی (یورو) : —

– ریالی (هزار ریال) : ۱۵،۷۳۵،۸۵۰

– مجموع (هزار ریال) : ۱۵،۷۳۵،۸۵۰

سرمایه در گردش (هزار ریال) : ۱،۴۶۳،۰۱۵

میزان واردات محصول مشابه در سه سال گذشته :

– واحد : —

– ارزش (هزار ریال) : —

پیش بینی میزان صادرات محصول سالیانه :

– واحد : ۷۷۲۰۲ سرکه  ۷۹۲۶۷ آبلیمو

– ارزش (هزار ریال) : سرکه : ۱،۱۹۶،۶۳۸،۵۹۵  آبلیمو ۳۵۶،۷۴۱،۲۸۰

نقطه سر به سر تقریبی : %۲۸٫۸

فهرست مطالب :

  • فصل اول : خلاصه گذارش
  • فصل دوم : معرفی طرح و سابقه
  • فصل سوم : مطالعه بازار
  • فصل چهارم : مواد اولیه و تاسیسات
  • فصل پنجم : مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
  • فصل ششم : منابع نیرو انسانی
  • فصل هفتم : فنی و مهندسی
  • فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
  • فصل نهم : برآوردها و تجزیه و تحلیل مالی

 


قیمت فایل : ۲۰۰۰ تومان – فرمت : pdf (غیرقابل ویرایش) – صفحات : ۹۱

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۲,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *