no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید روغن هسته انگور – Grapeseed oil


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید روغن هسته انگور – Grapeseed oil
doc
بهمن ۸, ۱۳۹۷
2.16 مگابایت
53 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید روغن هسته انگور – Grapeseed oil


طرح توجیهی تولید روغن هسته انگور – Grapeseed oil

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

این روغن از دانه های انگور واریته Vitis vinifera بدست می آید روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است و سالهاست که در آشپزخانه های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن های دیگر ترجیح داده می شود.
روغن هسته انگور از هسته های انگورهایی است که پس از آبگیری برای آب انگور و سرکه مصرف می شوند و در یک روند سالم جهت استحصال روغن مورد استفاده قرار می گیرد. روغن هسته انگور صد درصد طبیعی است و هیچ ماده شیمیایی به آن اضافه نمی شود این روغن بر خلاف روغنهای دیگر دود نمیکند و نمیسوزد. نه تنها بر طعم اصلی غذا تأثیر نمی گذارد بلکه اندکی طعم کره ای به آن می دهد و به همین دلیل و آنچه در زیر به آن اشاره خواهد شد مورد تحسین همگان قرار گرفته است.
این روغن منبع سرشاری از ویتامین E است که نقش بسیار مؤثری در جلوگیری از امراض قلبی دارد و مانع لخته شدن خون در رگها می شود. مصرف یک قاشق غذا خوری از روغن دانه انگور، تقریباً نیاز روزانه بدن به ویتامین E را تأمین می کند. روغن هسته انگور دارای بالاترین مقدار اسید لینولئیک یعنی ۶۸ تا ۷۶ درصد است. این اسید از اسیدهای چرب بسیار ضروری برای زندگی انسان محسوب می شود که بدن قادر به تولید آن نیست. این روغن دارای pronathrocynidins که نوعی از آنتی اکسیدانهای بسیار خوب است، بافتها و نسوج بدن را از جراحت و آسیب ها محافظت می کند و دانه های انگور و عصاره آن منبع اصلی این مواد هستند. جالب است بدانیم که روغن هسته انگور بطور طبیعی فاقد کلسترول است.
این روغن درحالی که خاصیت افزایش کلسترول مفید یا HDL دارد میزان کلسترول مضر یا LDL و تری گلیسیرید ( نمکهای آلی حاصل از ترکیب گلیسیرین و اسیدهای چرب) را کاهش می دهد و به همین دلیل راهی مناسب برای پایین آوردن چربیهای اشباع شده است و در نتیجه سبب کاهش خطرات ناشی از بیماریهای قلب و عروق خصوصاً تصلب شرائین می شود. این روغن به خاطر خاصیت نرم کنندگی، در صنایع آرایشی و بهداشتی مصارف فراوانی دارد. از این روغن برای حالت دهنده مو استفاده می شود که حاصل آن موهای پرپشت و براق و با قدرت رشد خوب و به لطافت تارهای ابریشم خواهد بود.
برای تهیه ماده اولیه این روغن کشت مخصوصی صورت نمی گیرد و از سوی دیگر با استفاده از هسته انگور مانع از آلودگی محیط زیست می شود.
از این روغن در سالادها و انواع غذاها، برای تهیه شیرینی، گریل و سرخ کردن استفاده می شود. درجه حرارت مناسب برای روغن دانه انگور از سایر روغنها مثل روغن زیتون، کنجد و کانولا بیشتر است. چنانچه غذای تهیه شده با روغن هسته انگور را در یخچال نگهداری کنیم روغن آن سفت و سخت نمی شود. مصرف این روغن بسیار اقتصادی تر از سایر روغنهاست، چرا که فقط نصف تا ثلث روغن هسته انگور در مقایسه با روغنهای دیگر برای پخت و پز مورد نیاز است. این روغن گیاهی جایگزین مناسبی است برای سایر روغنها که در تهیه سالاد و انواع پخت و پز و حتی تهیه شیرینی استفاده می شوند.

در حال حاضر، حدود ۹۰ درصد روغن مصرفی کشور از خارج از کشور تأمین می شود. به همین دلیل، توجه به ضایعات و هسته های میوه های فرآوری شده ای مثل مرکبات، انگور، سبوس برنج و ذرت و در مجموع هر حرکت جدیدی در جهت یافتن منابع غذایی جدید می تواند در کاهش وابستگی شدید کشور موثر باشد.
روغن دانه انگور سال هاست که در کشورهای پیشرفته به خاطر طعم خوش و داشتن درجه حرارت بالا در پخت وپز به روغن های دیگر ترجیح داده شده و مصرف می شود. دانه انگور پس از آنکه آب انگور را برای تهیه کردن سرکه می گیرند، گرفته می شود روغن دانه انگور، جایگزینی مناسب برای روغن های دیگر است؛ زیرا طعم طبیعی غذا را نگه می دارد. درجه حرارت پخت و پز مناسب با روغن دانه انگور ۱۸۰ درجه سانتی گراد است و در صورت رسیدن به ۲۵۰ درجه، روغن دود می کند که این درجه حرارت بسیار بالاتر از درجه ای است که روغنهای دیگر در آن به دود کردن می افتند. در نتیجه می توان این روغن را بدون آنکه بسوزد یا دود کند برای سرخ کردن، کباب کردن و پختن غذا به کار برد. پس از پختن یا سرخ کردن غذا با روغن دانه انگور می توان با باقیمانده همان روغن غذای دیگری تهیه کرد، بدون اینکه روغن طعم ماندگی پیدا کرده باشد. بررسی های انجام شده در مورد این روغن نشان می دهد که هضم روغن دانه انگور برخلاف بقیه روغنها سنگین نیست و طعم اصلی غذا را تغییر نمی دهد و از خود چربی برجای نمی گذارد. روغن دانه انگور با دارا بودن مقدار فراوانی از ویتامین E بدون آنکه در یخچال نگهداری شود تازه می ماند. همچنین غذای تهیه شده با روغن دانه انگور را چنانچه در یخچال نگهداری کنیم، روغن آن مثل روغن های دیگر سفت نمی شود. روغن دانه انگور صد در صد طبیعی است و هیچ ماده شیمیایی به آن افزوده نشده است.

فهرست مطالب  :

  • معرفی محصول
  • نام محصول
  • شماره تعرفه گمرکی و کد محصول ۳ ISIC
  • تاریخچه پیدایش محصول
  • معرفی و شناخت محصول
  • مصارف و کاربردهای روغن هسته انگور
  • میزان و شرایط واردات
  • وارد کنندگان روغن هسته انگور به ایران
  • استانداردهای ملی و بین المللی
  • بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
  • اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده روغن هسته انگور
  • وضعیت عرضه و تقاضا
  • بررسی واحدهای تولیدی و در دست اجرا
  • بررسی روند مصرف
  • فرآیند روغن کشی و تصفیه روغن
  • مواد اولیه جهت روغن کشی
  • انگور
  • تفاله انگور
  • فرآیند روغن کشی و تصفیه روغن
  • جداسازی هسته انگور از ضایعات کارخانه آب انگور گیری
  • آماده سازی دانه های روغنی
  • استخراج روغن
  • مکانیزم استخراج با حلال
  • استخراج به وسیله پیش پرس توسط حلال
  • تصفیه روغن
  • مراحل فرآیند تصفیه روغن
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • حمایت کنندگان از طرح
  • برآورد هزینه
  • قیمت مواد اولیه
  • برآورد اقتصادی ساختمان و محوطه سازی
  • محوطه سازی
  • ساختمان
  • تاسیسات
  • وسائط نقلیه
  • تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی
  • هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
  • قبل از هزینه های بهره برداری
  • قیمت تمام شده یک کیلوگرم روغن هسته انگور
  • سرمایه در گردش
  • برآورد حقوق و دستمزد
  • برآورد آب، برق، سوخت و ارتباطات
  • هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
  • جدول هزینه های ثابت و متغییر تولید
  • نتیجه گیری
  • پیشنهادات
  • مراجع

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۵۳

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *