no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید الكل از خرما


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید الكل از خرما
doc
مرداد ۲۱, ۱۳۹۶
43 کیلوبایت
18 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید الكل از خرما


طرح توجیهی تولید الكل ازخرما ظرفيت الكل 300/000 ليتر – اسيدسيتريك 60/000 ليتر – تفاله خرما 300 تن

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


طرح توجیهی تولید الكل ازخرما

طرح توجیهی تولید الكل ازخرما

Alcohol design justification

توضیحی مختصر :

خرما موارد مصرف مختلفي دارد كه يكي به عنوان ماده غذايي مقوي به شمار مي رود و با توجه به انواع خرما با كيفيت هاي متفاوت در مواقع نوع مرغوب آن مصرف غذايي داشته و يا اينكه در تهيه نان و كيك و ساير صنايع توليد مواد غذايي خرما هاي با كيفيت پايين تر مورد استفاده قرار ميگيرد از ديگر موارد استفاده از خرما براي مصارف دارويي و طبي از قبيل تهيه سركه الكل و اسيد و همچنين از تفاله آن به عنوان خوراك دام استفاده مي كنند و به عقيده صاحب نظران امكانات بالقوه و متنوعي براي ديگر مصارف خرما وجود دارد كه هنوز بررسي و شناخته نشده است .

روش توليد :
1 – ابتدا خرما با اب مخلوط مي گردد  اين تركيب به نسبت 50% اب و 50% خرما مي باشد دماب مورد نياز 25 درجه سانتيگراد مي باشد كه در اين دما قدرت حلاليت قند بالا رفته و باعث جدا شدن قند خرما مي گردد .
2 – با استفاده از يك دستگاه پرس تفاله و هسته خرما از شيره حاصله جدا مي گردد كه شيره رقيق خارج شده حاوي 45% قند مي باشد . زمان مورد نياز اين كار 1 تا ساعت پيش بيني مي گردد . پس از اين مرحله شيره و تفاله تفكيك مي گردد .
3 – در اينجا سه مخزن ذخيره شيره رقيق موجود مي باشد و شيره هاي رقيق شده در اين مخازن نگهداري مي شوند و به دو بخش تقسيم مي گردد و قسمتي جهت توليد الكل و بخشي نيز براي توليد شيره غليظ مورد استفاده مي گيرد .
4 – در اين قسمت فيلتر هاي تعبيه شده ذرات در شيره خرما را جدا نموده و بدين ترتيب شيره حاصله شفاف مي شود .
5 – در اين قسمت شيره بدست آمده در ديگهاي پخت تحت خلاء قرار مي گيرد دماي مورد نياز 80-75 درجه و فشار 560-540 ميلي متر جيوه و زمان پخت 5/2 ساعت مي باشد كه غلظت شيره را به 70% مي رساند .
6 – شيره آماده شده در مرحله 5 در مخازني كه در اين قسمت كار گذاشته شده ذخيره مي گردد .
7 – در اين مرحله قوطي هايي كه براي بسته بندي شيره در نظر گرفته شده شسته و خشك مي گردد .
8 – عمليات بسته بندي شيره
9 – مخزن رشد مخمر در اين بخش ميباشد كه با اب و نيترات آمونيم و ساير مواد كمكي جهت تسريع دررشد اضافه ميگردد .
10 – در اين بخش بوسيله همزن اكسيژن مورد نياز جهت رشد مخمر تامين مي گردد  مدت زمان لازم در يان مرحله 5/2 ساعت  ميباشد .
11 – در اين مرحله شيره رقيق حاصله در مرحله 3 به فرمنتورهايي كه در اين قسمت كار گذاشته شده انتقال مي يابد و با مخمرهايي كه در اين مرحله 9 و 10 آماده شده اند مخلوط مي گردند . فرمنتورها تمام شرايط لازم براي تخمير را دارا مي باشند ( از قبيل اكسيژن دما و… ) به شيره موجود در فرمنتورها 45% آب اضافه مي شود پس تركيب شيره و آب به نسبت 45 % ميباشد و در نهايت در اين مرحله مخمرها قند موجود در شيره را به الكل تنديل مي كنند و با توجه به اينكه در اينجا رشد مخمر بي هوازي است همزن وجود ندارد الكل بدست آمده در اين قسمت داراي 10 % غلظت ميباشد و اين مرحله مشترك با مرحله تهيه اسيد ميباشد .
12 – ديگهاي تقطير اوليه در اين قسمت كار تقطير و جدا ساختن اب را انجام  ميدهند و غلظت الكل به ميزان 50 % ميرسد .
13 – مخزن ذخيره الكل بدست آمده ور مرحله قبل
14 – ديگهاي تقطير ثانويه در اين قسمت اب موجود در الكل مرحله 12 را كاهش داده و غلظت الكل به 90% مي رسد .
15 – محل ذخيره الكل اماده شده در مرحله 14
16 – در اين مرحله الكل در بطري شيشه اي ظرفيت 600 سي سي  بصورت اتوماتيك بسته بندي مي گردد .

خلاصه طرح :

موضوع طرح : توليد الكل از خرما

نوع توليدات وظرفيت : 300 تن الكل 60 تن اسيد سيتريك 600 تن شيره خرما و 300

تعداد شاغلين : 28

مشخصات سرمايه گذاري طرح (ارقام به ميليون ريال)

سرمايه گذاري كل طرح : 7820

سرمايه گذاري ثابت : 6600

سرمايه در گردش : 850

در آمد ساليانه : 9450

سود ويژه : 2174

دوره بازگشت سرمايه : 37  ماه

نرخ باز دهي سرمايه : 33 %

 


قیمت فایل : 3000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 18

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *