no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید الكل از خرما | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید الكل از خرما
doc
مرداد ۲۱, ۱۳۹۶
43 کیلوبایت
18 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید الكل از خرما


طرح توجیهی تولید الكل ازخرما ظرفيت الكل 300/000 ليتر – اسيدسيتريك 60/000 ليتر – تفاله خرما 300 تن

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


طرح توجیهی تولید الكل ازخرما

طرح توجیهی تولید الكل ازخرما

Alcohol design justification

توضیحی مختصر :

خرما موارد مصرف مختلفي دارد كه يكي به عنوان ماده غذايي مقوي به شمار مي رود و با توجه به انواع خرما با كيفيت هاي متفاوت در مواقع نوع مرغوب آن مصرف غذايي داشته و يا اينكه در تهيه نان و كيك و ساير صنايع توليد مواد غذايي خرما هاي با كيفيت پايين تر مورد استفاده قرار ميگيرد از ديگر موارد استفاده از خرما براي مصارف دارويي و طبي از قبيل تهيه سركه الكل و اسيد و همچنين از تفاله آن به عنوان خوراك دام استفاده مي كنند و به عقيده صاحب نظران امكانات بالقوه و متنوعي براي ديگر مصارف خرما وجود دارد كه هنوز بررسي و شناخته نشده است .

روش توليد :
1 – ابتدا خرما با اب مخلوط مي گردد  اين تركيب به نسبت 50% اب و 50% خرما مي باشد دماب مورد نياز 25 درجه سانتيگراد مي باشد كه در اين دما قدرت حلاليت قند بالا رفته و باعث جدا شدن قند خرما مي گردد .
2 – با استفاده از يك دستگاه پرس تفاله و هسته خرما از شيره حاصله جدا مي گردد كه شيره رقيق خارج شده حاوي 45% قند مي باشد . زمان مورد نياز اين كار 1 تا ساعت پيش بيني مي گردد . پس از اين مرحله شيره و تفاله تفكيك مي گردد .
3 – در اينجا سه مخزن ذخيره شيره رقيق موجود مي باشد و شيره هاي رقيق شده در اين مخازن نگهداري مي شوند و به دو بخش تقسيم مي گردد و قسمتي جهت توليد الكل و بخشي نيز براي توليد شيره غليظ مورد استفاده مي گيرد .
4 – در اين قسمت فيلتر هاي تعبيه شده ذرات در شيره خرما را جدا نموده و بدين ترتيب شيره حاصله شفاف مي شود .
5 – در اين قسمت شيره بدست آمده در ديگهاي پخت تحت خلاء قرار مي گيرد دماي مورد نياز 80-75 درجه و فشار 560-540 ميلي متر جيوه و زمان پخت 5/2 ساعت مي باشد كه غلظت شيره را به 70% مي رساند .
6 – شيره آماده شده در مرحله 5 در مخازني كه در اين قسمت كار گذاشته شده ذخيره مي گردد .
7 – در اين مرحله قوطي هايي كه براي بسته بندي شيره در نظر گرفته شده شسته و خشك مي گردد .
8 – عمليات بسته بندي شيره
9 – مخزن رشد مخمر در اين بخش ميباشد كه با اب و نيترات آمونيم و ساير مواد كمكي جهت تسريع دررشد اضافه ميگردد .
10 – در اين بخش بوسيله همزن اكسيژن مورد نياز جهت رشد مخمر تامين مي گردد  مدت زمان لازم در يان مرحله 5/2 ساعت  ميباشد .
11 – در اين مرحله شيره رقيق حاصله در مرحله 3 به فرمنتورهايي كه در اين قسمت كار گذاشته شده انتقال مي يابد و با مخمرهايي كه در اين مرحله 9 و 10 آماده شده اند مخلوط مي گردند . فرمنتورها تمام شرايط لازم براي تخمير را دارا مي باشند ( از قبيل اكسيژن دما و… ) به شيره موجود در فرمنتورها 45% آب اضافه مي شود پس تركيب شيره و آب به نسبت 45 % ميباشد و در نهايت در اين مرحله مخمرها قند موجود در شيره را به الكل تنديل مي كنند و با توجه به اينكه در اينجا رشد مخمر بي هوازي است همزن وجود ندارد الكل بدست آمده در اين قسمت داراي 10 % غلظت ميباشد و اين مرحله مشترك با مرحله تهيه اسيد ميباشد .
12 – ديگهاي تقطير اوليه در اين قسمت كار تقطير و جدا ساختن اب را انجام  ميدهند و غلظت الكل به ميزان 50 % ميرسد .
13 – مخزن ذخيره الكل بدست آمده ور مرحله قبل
14 – ديگهاي تقطير ثانويه در اين قسمت اب موجود در الكل مرحله 12 را كاهش داده و غلظت الكل به 90% مي رسد .
15 – محل ذخيره الكل اماده شده در مرحله 14
16 – در اين مرحله الكل در بطري شيشه اي ظرفيت 600 سي سي  بصورت اتوماتيك بسته بندي مي گردد .

خلاصه طرح :

موضوع طرح : توليد الكل از خرما

نوع توليدات وظرفيت : 300 تن الكل 60 تن اسيد سيتريك 600 تن شيره خرما و 300

تعداد شاغلين : 28

مشخصات سرمايه گذاري طرح (ارقام به ميليون ريال)

سرمايه گذاري كل طرح : 7820

سرمايه گذاري ثابت : 6600

سرمايه در گردش : 850

در آمد ساليانه : 9450

سود ويژه : 2174

دوره بازگشت سرمايه : 37  ماه

نرخ باز دهي سرمايه : 33 %

 


قیمت فایل : 3000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 18

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *