no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید آرد ستاره | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید آرد ستاره
doc
آذر ۱۲, ۱۳۹۸
25 کیلوبایت
38صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید آرد ستاره


طرح توجیهی تولید آرد ستاره

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

آرد ماده اولیه ی نان یکی از نیاز های اساسی زندگی بشر است. در اولین مرحله ی تولید آرد، به گندم با کیفیت احتیاج داریم که ابتدا به منظور دریافت مواد اولیه مناسب و با کیفیت  منطبق با استاندارد ملی شماره ۱۰۴، تست های لازم روی گندم انجام می شود بدین منظور از گندم ارسالی به کارخانه در ابتدا توسط بامبوی مخصوص نمونه برداری می شود. نمونه جهت انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه فرستاده می شود تا از صحت محموله ارسالی اطمینان حاصل کنیم. لزوما خصوصیات گندم ورودی باید مطابق با استاندارد ملی شماره ۱۰۴ باشد.

آزمایشات عمومی شامل: ۱- اندازه گیری رطوبت.

الف) روش اندازه گیری رطوبت غلات و فرآورده های آن (روش پایه) + استاندارد شماره ۲۷۰۴

ب) روش اندازه گیری رطوبت غلات و فرآورده های آن (روش معمولی) + استاندارد شماره ۲۷۰۵

۲) اندازه گیری میزان افت گندم مطابق با استاندارد ملی شماره ۳۰۰۳

۳) اندازه گیری وزن حجمی غلات مطابق با استاندارد ملی شماره ۳۱۰۶

۴) عدم آلودگی به هر گونه آفت زنده – آلودگی به کپک مخمر یا باکتری

۵) برسی وجود یا عدم وجود سیاهک یا دانه سیاه زده مطابق با استاندارد ملی شماره ۳۰۰۴

آزمایشات اختصاصی شامل:

۱) اندازه گیری خاکستر گندم مطابق استاندارد ملی شماره ۲۷۰۶

۲) اندازه گیری فیبر خام در گندم مطابق استاندارد ملی شماره ۳۱۰۵

۳) اندازه گیری اسیدیته چربی گندم مطابق استاندارد ملی شماره ۳۳۸

۴) اندازه گیری ضریب ته نشینی گندم مطابق با استاندارد ملی شماره ۳۶۸۱

۵) اندازه گیری چربی گندم مطابق با استاندارد ملی شماره ۲۸۶۲

۶) اندازه گیری پی ار گندم مطابق استاندارد ملی شماره ۲۸۶۳

در انتها بعد از انجام شدن تست های فوق روی گندم و پس از اطمینان از دارا بودن صلاحیت، گندم به سمت سیلو می رود و از آنجا به بخش پیش بوجاری شامل شن گیر، آهن ربا و سپس پوست گیر میرود. بعد به بخش بوجاری ثانویه رفته و جهت حذف سیاه دانه به سیاه دانه گیر می رود. گندم بعد از این مرحله وارد دستگاه نم زن تمام اتوماتیک می شود و در آنجا رطوبت و دمای گندم در هر لحظه مشخص می شود و با توجه به تنظیم رطوبت بر روی رقم تعیین شده از طرف کارخانه (مطابق با استاندارد) نم لازم جهت رساندن رطوبت به رطوبت ذکر شده اضافه می شود. بعد از این مرحله گندم به بخش سیلوی خواب رفته تا بسته به نوع و واریته گندم، رطوبت بین پوسته و اندوسپرم به طور یکسان توضیع گردد. بعد به منظور فرایند والس به بخش بوجاری قبل از والس و سپس والس رفته و بعد به سالن الکر رفته و مواد به دست آمده از طریق لوله هایی به مارپیچ آرد ریخته تا در آنجا با تنظیم لوله های منتهی به مارپیچ، نوع آرد در دو مارپیچ تعیین شده به گونه ای که از اختلاط دو مارپیچ مرتبط با هم آرد ستاره درجه ۲ و از مارپیچ دیگر آرد سبوس گرفته تهیه میشود (بخش فرموله کردن) سپس آرد به کندوی آرد رفته و بعد در بخش کیسه گیری و دوخت، بسته بندی شده و در انبار جهت عرضه نگه داری می شود. هدف از بسته بندی محصول نهایی نیز حفاظت از ماده بسته بندی شده در برابر صدمات فیزیکی، شیمیایی یا میکروبی است. نوع و جنس کیسه نیز قبلاً توسط کارشناس اداره استاندارد و از روی استاندارد های لازم تعیین شده است همچنین در بخش انبار نگه داری کیسه ها، کنترل های لازم اعمال می شود تا کیسه ها احیاناً در اثر رطوبت آلوده به کپک یا میکروب نشوند. کف انبار به دلیل اهمیت آرد به عنوان محصول جاذب الرطوبه، سیمان شده است. دیواره ها کاملا ً پوشیده از سیمان و از نظر هرگونه خلل و فرج بزرگ که روزنه مناسبی برای ورود حیوانات خانگی به ویژه موش هستند درز بندی شده ودر دفعات زمانی لازم بازرسی و کنترل می شود. درون انبار پالت های فلزی وجود دارد که کیسه های آرد به طور منظم روی پالت چیده میشوند. انبار دارای دماسنج است تا بتوان دمای نسبی محیط نگه داری محصول بسته بندی شده را تشخیص و کنترل کرد. هواکش هایی در سقف انبار تعبیه شده که از ساکن ماندن هوای انبار جلوگیری می کند، یا در صورت بالا بودن دما در تابستان با ایجاد سیرکولاسیون هوا، دما را به دمای مطلوب می رسانند. و در آخر محصول نهایی توسط کامیون های شرکت حمل و نقل آرد و گندم ایران که مجهز به روکش مقاوم به رطوبت هستند از کارخانه خارج می شود.

فهرست مطالب : 

  • بخش اول : کلیات
  • بخش دوم : سازمان واحد تولیدی
  • بخش سوم : مستندات نظام کیفیت
  • بخش چهارم : کنترل فرآیند های تولیدی و عملیاتی
  • بخش پنجم : بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
  • بخش ششم : شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصلات
  • بخش هفتم : امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری
  • بخش هشتم : کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان
  • بخش نهم : آموزش کارکنان
  • بخش دهم : کاربرد فنون آکاری

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۳۸

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *