no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید آب انگور و سرکه و شیره


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید آب انگور و سرکه و شیره
doc
دی ۳۰, ۱۳۹۷
128 کیلوبایت
64 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید آب انگور و سرکه و شیره


طرح توجیهی تولید آب انگور و سرکه و شیره

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

شیره :
این ماده هم به صورت خانگی و هم به صورت صنعتی در کارخانجات نبات سازی ، شربت سازی ، قنادی ها و…. کاربرد فراوان دارد. شیره انگور را می توان با شیر، سر شیر، خامه، ارده و فرنی و … مخلوط کرده بعنوان جایگزین شکر استفاده کرد.

نحوه و موارد استفاده از شیره انگور :
۱- به عنوان روکش دقیقاً همانند مربا مارمالاد جهت صبحانه
۲- به عنوان روکش برای دسرها و بستنی
۳- به عنوان شیرین کردن همراه با شیره تازه انواع گوناگونی از خامه ها و روغن کنجد
۴- جهت تولید سرکه و الکل با کیفیت بالا
۵- جهت تولید نوشیدنیهای سالم و بهداشتی
۶- به عنوان رنگ دهنده جهت غذا و دارو
۷- به عنوان ماده ای در صنعت نانوائی شکلات و شیرینی پزی

آب انگور :
نوشیدنی است که از چلاندن و فشار دادن میوه انگور به دست می آید. آب انگور، نوشیدنی خوشمزه ای است که در سراسر دنیا آن را مصرف می کنند. بزرگترین صادر کننده آب انگور در جهان، کشور برزیل و بعد از آن ایالت فلوریدای آمریکا می باشد. معمولاً برای صادر کردن آب انگور، این نوشیدنی را به صورت پودر درآورده و پس از رسیدن به کشور مقصد، پودر انگور را با آب مخلوط می کنند و سپس این آب انگور را عرضه می نمایند.
آب انگور تازه، طعم ترش دلچسبی دارد. حاوی مقادیر زیادی ویتامین ث و اسید آسکوربیک می باشد و بنابراین، یکی از منابع خوب این نوع ویتامین محسوب می شود. برخی تولید کنندگان آب انگور به فرآورده های خود، اسید سیتریک یا اسید آسکوربیک اضافه می کنند؛ در عین حال که دیگر مواد مغذی از جمله کلسیم و ویتامین د هم به منظور افزایش خواص آب انگور به آن می افزایند.
آب انگور کنسانتره منجمد، نوعی فرآورده است که تولید کنندگان بزرگ این نوع نوشیدنی در مبادلات کلان، معمولاً از این شکل آب انگور استفاده می کنند. زمانی که به آب انگور کنسانتره که از حالت انجماد در آمده، آب اضافه کنند، دوباره به شکل آب انگور طبیعی بر می گردد. تقریباً بیشتر آب انگور های مصرفی در آمریکا از این نوع هستند. از آنجا که حجم آب انگور منجمد کنسانتره با حجم آب انگور معمولی تفاوت فاحشی دارد، بنابراین حمل و نقل این نوع آب انگور بسیار راحت تر صورت می گیرد و در نتیجه هزینه ها کاهش یافته و این آب انگور با قیمت باصرفه تری به مصرف کنندگان عرضه می گردد و معمولا در دسترس می باشد.
اگر چه تصور می شود که آب انگور منجمد کنسانتره، تازگی آب انگور طبیعی را ندارد، باید بدانیم که آب انگور طبیعی نسبت به این نوع آب انگور بدمزه تر است؛ چون مدت زمانی که صرف آب گرفتن، بسته بندی و حمل این آب انگور ها برای مصرف نهایی می شود، طعم و مزه آب انگور را دچار همان تغییراتی می کند که ممکن است طی عمل منجمد کردن و کنسانتره ایجاد شود. بنابراین بیان این که آب انگور منجمد کنسانتره طعم و مزه آب انگور طبیعی را ندارد، چندان درست نمی باشد.
در ایران این محصول به عنوان خالص یا مخلوط جهت مصرف و به صورت آب میوه عرضه می گردد. آب میوه، مایعی است که معمولاً در گیاهان یافت می شود. مثلاً آب انگور، عصاره میوه درخت انگور می باشد. آب میوه یکی از نوشیدنی های رایج مردم دنیاست.
هر آب میوه ای میزان خلوص مشخصی دارد. در برخی کشورها، آب میوه ها، ۱۰۰ درصد خالص هستند. البته در بیشتر جاها آب میوه ها طبیعی نیستند.
کارخانجات تولید کننده آب میوه، از میوه ها اسانس یا عصاره تهیه می نمایند و از مخلوط نمودن این اسانس با شکر و آب، انواع آب میوه تهیه می کنند. این نوع آب میوه ها به دلیل داشتن شکر، تنها انرژی زا بوده و معمولاً خواص زیادی ندارند. اما آب میوه های تازه سرشار از انواع ویتامین ها و املاح بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارند.
اغلب افراد سعی می کنند که در وعده ی صبحانه، یک لیوان آب میوه تازه بنوشند تا ویتامین های مورد نیاز بدنشان در طول روز تامین شود.
معمولاً از میوه های آناناس، انبه، انگور، سیب، آلبالو، گیلاس، انگور، زرد آلو ،هلو و انار آب میوه تهیه می کنند.

کنسانتره :
آب میوه می تواند به حالت کنسانتره موجود باشد. کنسانتره، شکلی از ماده است که اکثر اجزای اصلی تشکیل دهنده یا حلال آن را حذف نموده اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب موجود در آب میوه و تبدیل آن به پودر یا کنستانره تبدیل می شود.
فایده تولید کنسانتره این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحت تر و با صرف هزینه ی کمتر صورت می گیرد، به علاوه کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب)، به حالت اولیه خود برگردانده و مصرف می کنند.

سرکه :
جهت مصارف خانگی و کارخانجات تولید کننده صنایع غذایی از جمله کنسرو ها و ترشی سازی ها کاربرد دارد. برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه بعنوان نوعی چاشنی استفاده می‌کنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد.
سرکه ، نوعی ماده پاک کننده خنثی (منظور از خنثی داشتن ثابت اسیدی بازی ۷ است) و ارزان قیمت است که به محیط زیست هم هیچ آسیبی نمی‌رساند (بر خلاف برخی مواد پاک کننده). معمولاً از سرکه سفید برای پاک کردن استفاده می‌شود. برای مثال، مخلوط آب و سرکه (یک قسمت سرکه و چهار قسمت آب) قادر است تا شیشه‌ های پنجره را بخوبی تمیز کند. اگر احساس می‌کنید که پس از تمیز کردن شیشه‌ ها با سرکه، شیشه‌ ها چرب شده‌ اند، نصف قاشق غذا خوری صابون مایع به مخلوط اضافه کنید. این صابون مایع هر گونه لک و چربی شیشه را از بین می‌ برد.
لوله ها را می‌توان با استفاده از مخلوط سرکه سفید و جوش شیرین تمیز کرد. پس از مدت زمان معین، چند گالن آب داخل لوله بریزید تا اثر سرکه و جوش شیرین کاملاً از بین برود.
از سرکه در کشور چین بعنوان نوعی داروی خانگی استفاده می‌شود. معمولاً سرکه را برای جلوگیری از پخش ویروس سارس و ذات الریه مورد مصرف قرار می‌ دهند. بنابراین سرکه خاصیت ضد ویروسی دارد. همان طور که می‌دانید، هیدروژن، برای نابود کردن باکتری و ویروس‌ های مواد غذایی پیش از نگهداری غذا در یخچال به کار می‌رود. برای تهیه اسپری‌ هایی که بمنظور کنترل بیماری ذات الریه، معمولاً در قاره آسیا مورد استفاده قرار می‌ گیرند، ۵ درصد اسید استیک و ۳ درصد هیدروژن را با هم مخلوط می‌ کنند.

الکل :

اتانول برای انسان از دوران باستان شناخته شده بود، زیرا این ماده، جزء اصلی مشروبات الکلی است. جداسازی آن بصورت اتانول نسبتا خالص احتمالا اولین بار توسط “جابر بن حیان ” که صنعت تقطیر را گسترش داد، انجام شده است. البته بیشتر گمان می‌ رود که اتانول خالص توسط “محمد زکریای رازی ” دانشمند ایرانی تولید شده باشد. اتانول مورد استفاده در نوشابه‌ های الکلی توسط فرآیند تخمیر از متابولیسم گلوکز توسط گونه مخصوصی از مخمرها در غیاب اکسیژن تولید می‌ شود و در پایان فرآیند تخمیر غلظت اتانول را با تقطیر بالا می‌ برند. برای مخلوط اتانول با آب بالاترین نقطه آزئوتروپ جوش برای ۹۵% الکل و ۵% آب است. بنابراین جزء تقطیر شده مخلوط اتانول و آب نمی‌تواند خالصتر از ۹۵ درصد باشد. برای تولید اتانول خالص‌ تر ، مقدار کمی بنزن به آن اضافه می‌ شود.
بنزن ، آزئوتروپ سه‌ گانه ‌ای با آب و اتانول تشکیل می‌ دهد و مخلوط دوباره تقطیر می‌ شود. نتیجه این فرآیند بدست آوردن اتانول بدون آب است. با این همه چند ppm بنزن در اتانول باقی می‌ ماند که جذب آن در بدن از مشخصه‌ های آسیب کبدی است که در افراد الکلی دیده می‌ شود.
اتانول سوخت نسبتا خوبی برای موتورهاست و در صنعت، بصورت های مختلفی استفاده می‌ شود. اتانول مورد مصرف در صنعت را معمولا از واکنش کاتالیزوری آب با اتیلن تولید می‌ کنند. این یک واکنش افزایشی است که در آن یک مولکول آب شکافته شده، قطعات حاصل از آن به اتم های کربن در پیوند دوگانه اضافه می‌شود. این فرآیند ، تولید اتانول اقتصادی‌ تر از تولید آن با مخمر است.
امروزه برای تولید تجارتی آسان آن تخمیر مواد آلی زائد مانند خرده چوب و خاک اره پیشنهاد شده است. اتانول صنعتی برای مصرف انسان، نامناسب است، زیرا به آن، مقادیر کمی متانول و مواد سمی دیگر اضافه می‌شود. اتانول، مایعی قابل احتراق و بی‌ رنگ بوده، یکی از انواع الکلهای موجود در نوشابه‌ های الکلی است. گرانروی آن، مانند آب است و بوی نسبتا تندی دارد. در صنعت بعنوان حلال و ماده واسطه شیمیایی برای تولید بیشتر ترکیبات آلی استفاده می‌شود. بدلیل تشکیل پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب حل می‌شود. اتانول در مقایسه با ترکیبات آلی که وزن مولکولی یکسانی با آن دارند، نقطه جوش بالاتری دارد.
به عنوان مثال نقطه جوش پروپان که تقریبا وزن مولکولی برابری با اتانول دارد، ۴۳- درجه سانتی‌گراد است، درحالی‌ که نقطه جوش اتانول ۷۸ درجه سانتی‌ گراد است. دلیل این اختلاف، وجود پیوندهای هیدروژنی مربوط به گروه OH است که نیروی جاذبه میان مولکولهای مجاور را افزایش می‌ دهد. اتانول خاصیت ضعیف اسیدی و بازی از خود نشان می‌ دهد که خاصیت بازی آن بدلیل جفت الکترون تنهای اکسیژن بوده و خاصیت اسیدی آن، بخاطر پیوند هیدروژن با عنصر الکترونگاتیو اکسیژن است. اتانول با فلزات فعال Na و K و Mg و … وارد واکنش شده، اتوکسید ایجاد می‌ کند.
کاربرد وسیعی در صنعت به عنوان حلال و رنگ زدا و در بعضی کارخانجات به عنوان سوخت مصرف دارد و در مصارف خانگی به عنوان حلال و تمیز کننده و ضد عفونی کننده مصرف دارد . لازم به ذکر است این محصول در کار خانجات شوینده و آرایشی و بهداشتی به عنوان ماده حامل کاربرد فراوان دارد. اتانول بدلیل نقطه ذوب پائین در صنعت ضدیخ‌ سازی استفاده می‌ شود. حلال بسیار خوبی است و در صنعت عطرسازی، رنگسازی و … استفاده می‌ شود. محلول % ۸۵ الی ۷۰ آن بعنوان محلول ضد عفونی کننده کاربرد دارد. اتانول با تغییر دادن پروتئین و حل کردن چربی، میکرو ارگانیسمهای آنها را از بین می‌ برد. البته این عمل فقط در برابر باکتریها و ویروس ها و قارچ ها موثر است، ولی در مقابل هاگ، باکتریها تاثیری ندارد. اتانول همچنین در صنایع مشروبات الکلی به میزان گسترده ای مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

فهرست مطالب :

  • چکیده
  • معرفی محصول
  • مشخصات کلی محصول
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات
  • استانداردهای ملی و جهانی
  • قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • موارد مصرف و کاربرد
  • کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
  • اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
  • کشوره های عمده تولید کنننده و مصرف کننده محصول (الکل)
  • شرایط صادرات محصول
  • وضعیت عرضه و تقاضا
  • بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه و در دست اجرا از آغاز برنامه سوم تا کنون
  • بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵
  • بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
  • بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
  • بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
  • بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوط و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
  • انواع سیستم های کشتی در تخمیر صنعتی
  • روش پردازش دسته ای – تغذیه ای
  • تولید آنزیم ها توسط تخمیر صنعتی
  • محصولات غذایی در صنعت
  • روش سریع
  • روش هوادهی و هوادمی
  • روش غشا
  • شدت تخمیر و اندازه گیری آن
  • مکانیزم تخمیر
  • بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
  • محوطه سازی
  • ساختمان
  • ماشین آلات
  • تاسیسات
  • وسائط نقلیه
  • تجهیزات و وسائل اداری خدماتی
  • هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • سرمایه در گردش
  • برآورد حقوق و دستمزد
  • برآورد آب، برق، سوخت و ارتباطات
  • هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
  • هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
  • هزینه های توزیع و فروش
  • جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
  • نتیجه گیری
  • میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
  • بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایت های مالی
  • تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
  • در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود
  • مراجع
  • ضمیمه
  • بخشنامه

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۶۴

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *