no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تافی و شکلات با ظرفیت 600 تن در سال


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تافی و شکلات با ظرفیت 600 تن در سال
doc
شهریور ۹, ۱۳۹۵
23 کیلوبایت
16 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تافی و شکلات با ظرفیت 600 تن در سال


طرح توجیهی تافی  و شکلات با ظرفیت 600 تن در سال

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


tafi va shokolat600ton

تافی و شکلات

Butter and Chocolate plan

توضیحی مختصر :

شكلات كاكائويی و تافی به عنوان ماده غذايی انرژی زا و مصرفی می باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شكلات و تافی در شرايط عادی محيط دو ماه ماندگاری دارد. چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست می دهد. انبار محصول شكلات و تافی بايستی دارای جريان هوای مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبی 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد می باشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقی خواهد ماند. به طور كلی شكلات بايد در درجه حرارت های پايين نگهداری شود.
چنانچه اين محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول توليد شود رقيبی برای كالاهای مشابه خارجی می باشد و همچنين می تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.
دانه های كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسيم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده می گردد. گروه اول دانه های خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل 56% كاكائوی خالص است. گروه دوم دانه های متوسط و ضعيف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل 44% كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بين 8 تا 27% چربی دارد. در صنعت شكلات سازی، دانه های بو داده شده پس از آسياب به صورت مس ( ليكور ) در می آيد.
روش توليد :
با توجه به تنوع طلبی شكلات و تافی ، توليد آن دارای مراحل مختلف بوده و با عنايت به درصد كاكائو، گلوكز و همچنين مواد افزودنی مصرفی در هنگام توليد فرمولهای مختلفی را دارا می باشد. ليكن از نظر كلی و به طور اختصار به شرح خط توليد می پردازيم. ابتدا شكر سفيد مورد مصرف را داخل آسياب ريخته تا از صورت دانه بندی به صورت پودر شكر درآيد و سپس آب و شير خشک و روغن را به پودر شكر افزوده و همه را در ديگ پخت دو جداره قرار می دهيم. محلول به دست آمده به طرف ديگ تافی هدايت می شود و در ديگ تافی كاكائو ( به صورت پودر يا كره كاكائو ) و لستين و انواع اسانس مصرفی و ساير افزودنی ها به آن اضافه شده و به وسيله ميكسر بالای ديگ به هم آميخته گشته و خميری يكنواخت تشكيل می گردد. كه بعد از توقف كوتاهی شكلات آماده است. به طرف دستگاه پركن هدايت می گردد و بعد از شكل گرفتن توسط دستگاه فرم دهنده به ماشين بسته بندی منتقل شده و در دستگاه مذكور با رعايت نكات بسته بندی مناسب كه ممكن است به صورت كاغذ مومی آلومينيومی و يا سولفان باشد، بسته بندی شده و جهت جلوگيری از فاسد شدن و تغيير شكل در داخل فريزر قرار گرفته و بعد از مدت كوتاهی به داخل كارتن انتقال يافته و سپس به انبار محصول توليدی حمل می گردد.
لازم به ذكر است كه در مورد توليد تافی پس از دستگاه فرم دهنده به فر پخت منتقل شده و از آنجا به دستگاه بسته بندی انتقال می يابد. اصولا شكلات در شكل های مختلف، بنابر تقاضای بازار توليد می شود، ولی بهترين اندازه از نظر وزن 15 الی 35 گرم می باشد.

خلاصه طرح :

موضوع طرح : تولید شكلات و تافی

ظرفیت : 600 تن در سال

سرمایه گذاری كـل : 8/1488 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی : 8/158 ميليون ریال

سهم تسهيلات : 1330 ميليون ریال

دوره بازگشـت سرمايه : هجده ماه

ميزان اشتغالزايی : هجده نفر


قیمت فایل : 2000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 16

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.

۲,۰۰۰ تومان – خرید



دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *