no-img
استار پروژه

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات
doc
مرداد ۶, ۱۳۹۵
78 کیلوبایت
33 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات


طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


Plan production and packaging of spices

بسته بندی ادویه جات

توضیحی مختصر :

ادويه صورت جمع واژه دوا در عربی به معنای دارو می باشد و در متون و نوشته های قديمی هميشه به همين معنا به كار رفته است. در حال حاضر واژه ادويه جايگزين واژه های فارسی بوی افزار و ديگ افزار شده است. امروزه انجمن بازرگانی ادويه امريكا ادويه را چنين تعريف می كند: فرآورده های گياهی كه عمدتا برای خوش طعم كردن غذا به كار می روند. بنابراين تعريف گياهان خشک شده مانند پياز، سير، تخم كرفس، فلفل سبز و … نيز جزو ادويه ها به شمار می روند. ادويه ها از گياهان گوناگون تهيه شده و در سرزمين هايی با آب و هوا و خاک های متفاوت از يكديگر كاشته می شوند و بر حسب نوع ادويه ممكن است قسمت هايی مختلف مانند پياز ريشه، ريز دم، ساقه برگ، پوسته، ميوه، جوانه گوشوارک و يا دانه آن به مصرف برسند.
بيشتر ادويه ها مانند فراورده های ديگر كشاورزی همچون غلات و علوفه بايد در هنگام برداشت محصول خشک بوده و يا پس از برداشت به سرعت خشک شوند .
رطوبت موجود در ادويه بايد در حدی باشد كه باعث رشد كپک ها نگردد در پاره ای موارد شرايط ابتدائی كاشت و برداشت ، رطوبت هوا فرايند خشک كردن را دشوار می سازد.
روشهای اصلی فراوردن ادويه ها عبارت اند از:
پاک كردن، تخمير، خشک كردن، آسياب كردن، پودركردن و استخراج، پاک كردن برای اكثر ادويه ها ضروری است تا حشرات ،شن، شاخ و برگ و گرد و خاک را خارج كنند. عليرغم يک چنين روشهايی اغلب ادويه ها از نظر وجود اجسام خارجی از كيفيت مطلوبی برخوردار نيستند.
فراين تخمير در مورد برخی از ادويه ها مانند دارچين ختايی برای جدا كردن ادويه خارجی پوسته و در مورد Allspice  برای پيدايش رنگ و شكل ظاهری ضروری است .
ميكروبيولوژی اين تخميرها هنوز مطالعه نشده اند و روشن نيست كه باعث كاهش PH ميگردد. PH ادويه ها بسيار متغير است و حتی در نمونه های متفاوت يک نوع ادويه نيز متغير است.

فهرست :

  • خلاصه گزارش طرح
  • تعريف ادويه و مشخصات ظاهری
  • موارد مصرف كاربرد ادويه
  • استانداردهای ایران برای ادویه
  • میکرو بیولوژی ادویه
  • خاصیت ضد میکروبی ادویه
  • درصد آب مجاز در مقداری از ادویه
  • قیمت فروش محصول
  • بررسی های فنی
  • بررسی روشهای مختلف تولید و انتخاب بهترین روش تولید
  • ایستگاه های کنترل کیفیت
  • مشخصات مواد اولیه
  • تعداد بسته های تولیدی در سال
  • محاسبه هزينه مواد اوليه
  • ماشين آلات و تجهيزات
  • تجهيزات مورد نياز
  • تاسيسات
  • سالن توليد
  • انبار مواد اوليه
  • انبار محصول
  • ساختمان اداری
  • خيابان كشی
  • برآورد انرژی مورد نياز طرح
  • محاسبه ميزان سوخت مصرفی
  • محاسبه هزينه استهلاک ساليانه
  • هزينه تعمير و نگه داری
  • بررسی های مالی
  • پلان كلی طرح
  • نقشه استقرار ماشين آلات
  • مديريت

قیمت فایل : 2000 تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : 33

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.

۲,۰۰۰ تومان – خرید



دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *