no-img
استار پروژه

طرح توجیهی بستنی یخی برپایه شیر | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

project

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی بستنی یخی برپایه شیر
doc
خرداد ۳۰, ۱۳۹۸
129 کیلوبایت
52 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی بستنی یخی برپایه شیر


طرح توجیهی بستنی یخی برپایه شیر

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد. بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خور دور به اروپا بردند. در ۱۶۶۰، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی کولتلی در پاریس افتتحاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان بستنی تولید و عرضه می شد. بعد از آن دسرهای یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال ۱۷۰۰ میلادی، فرماندار مریلند، از میهمانان خود با بستنی پذیرایی کردند. با به وجود آمدن دستگاه های سرد کننده مکانیکی، اولین فریزر افقی یک پارچه توسط اچ.اچ میلر ساخته شد که با آن قطعات کوچک بستنی، جداگانه فریز می شدند. اما اولین بستنی قیفی توسط یک مهاجر ایتالیایی به نام ایتالو مارچیونی در نیویورک تهیه شد و او قالب مخصوص خود را در ۱۹۰۳ به ثبت رساند و یک سال بعد به طور اتفاقی در نمایشگاه جهانی سنت لوئیس معرفی شد. در این نمایشگاه، یک تولید کننده نان شیرین اهل سوریه به نام حموی تعدادی نان شیرین را به شکل مخروط لوله کرد تا همسایه بستنی فروشش بتواند برای توزیع بستنی از آن استفاده کند. این شکل عرضه بستنی تا امروز، یکی از محبوب ترین شیوه ها باقی مانده است. تولید انواع دیگر بستنی از نوع چوبی، بستنی با رویه میوه و شکلاتی از سال ۱۹۲۰ آغاز شده است که در آن زمان، پدیده ای نوظهور بود. بستنی یک فرآورده شیری و یا از آبمیوه لذیذ، مطبوع و خوشایند ذائقه است که در تمام فصول سال مخصوصا بهار و تابستان مصرف کنندگان فراوان دارد، اگر بستنی به نحوه بهداشتی و با رعایت اصول استاندارد تهیه و بسته بندی شود و به دست مصرف کننده برسد، علاوه بر ایفای نقش یک فرآیند تفننی، منبع سرشاری از مواد انرژی زا جهت سوخت و ساز بدن خواهد بود بستنی در انواع مختلف به قشر خاصی از جامعه محدود نبوده، و کلیه افراد بخصوص طبقات جوان تر مصرف کنندگان عمده ان محسوب می شوند.

فهرست مطالب :

  • مقدمه
  • معرفی محصول
  • نام و کد محصول
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات
  • استاندارهای محصول
  • قیمت تولید داخلی و جهانی
  • معرفی انواع و کاربردهای محصول
  • بستنی خامه ای
  • بستنی شیری
  • بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول اهمیت استراتژکی کلا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • وضعیت عرضه و تقاضا
  • بررسی روند واردات محصول
  • بررسی روند مصرف
  • بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم
  • بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
  • بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و حجم سرمایه گذاری

 


قیمت فایل : ۲۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۵۲

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۲,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *