no-img
استار پروژه

طرح توجیهی آب معدنی | استار پروژه


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی آب معدنی
doc
تیر ۱, ۱۳۹۸
317 کیلوبایت
42 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی آب معدنی


طرح توجیهی آب معدنی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن طرح توجیهی :

آب به عنوان حیاتی ترین ماده زندگی از اهمیت خاصی برخوردار است به ویژه آب آشامیدنی که رابطه تنگاتنگی با زندگی انسانها دارد به طوریکه در بسیاری از کشور های دنیا آب اشامیدنی به صورت کنترل شده از لحاظ کیفی و در بسته بندی های مناسب به مصرف کننده عرضه میگردد. آب معدنی و آب شرب به عنوان یکی از نیازهای اساسی روزمره انسان و استمرار حیات میباشد. میزان نیاز روزمره ی هر فرد ۱ تا ۲ لیتر میباشد که بستگی به شرایط آب و هوایی و سن و سال دارد. استفاده از آب آشامیدنی سالم و گوارا یکی از فاکتورهای مصرف آب میباشد. امروزه مصرف آب های بطری ای رواج بسیاری پیدا کرده است چرا که آب هایی که دارای مواد معدنی غنی باشند برای انسان مفید هستند. آب های معدنی، از چشمه های طبیعی یا چشمه هایی که مصنوعا ایجاد شده اند، جریان دارند و آنها را در همان سرچشمه در ظرف مخصوصی پر میکنند و برای مصرف حمل می نمایند. آب چشمه ها به طور کلی دارای نمک هایی هستند که در موقع عبور آب از سطح زمین در آن حل شده ولی آب مقطر فاقد این نمک هاست. آب های بطری ای به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند، آب گازدار و آب ساده، آب گازدار ممکن است به طور طبیعی با دی اکسید کربن تصفیه شود اما گاز آن معمولا در طی عملیاتی به آن اضافه میشود. میکروب ها در آب گازدار زنده نمی مانند زیرا دی اکسید کربن حل شده در آب به آن خاصیت اسیدی میدهد. و به دلیل اینکه اکثر آب های بطری ای آب چشمه ها و رود ها هستند و در همان محل داخل بطری ها ریخته میشوند ممکن است این آب ها حاوی  باکتری های طبیعی و بی ضرر باشند که البته در طول مدت زمان نگه داری، این باکتری ها به دلیل اینکه از مواد مغذی استفاده نمیکنند تدریجا از بین میروند. به طور طبیعی، املاح متعددی در آب وجود دارند، ولی علاوه بر این املاح، بعضی مواد شیمیایی در خلال فرآیند تصفیه به آب علاوه میگردند، از این رو است که در پایان تصفیه یا به طور کلی قبل از مصرف آب ها، باید از نظر کیفی کنترل شوند. بدن انسان به آبی نیاز دارد که نمک یا ناخالصی های دیگر (مثل باکتری ها یا دیگر عوامل بیماری زا و یا مواد شیمیایی) نداشته باشد. البته برخی مواد محلول در آب طعم و مزه ی آن را بهتر میکند. امروزه، با توجه به رشد روز افزون جمعیت، میزان سرانه آب آشامیدنی کاهش یافته است. راه حل های تحت برسی، تولید بیشتر آب، بهبود توضیع و جلوگیری از هدر رفتن آن می باشد. در بسیاری از کشور ها، آب نوعی منبع استراتژیک محسوب میشود. آب های آشامیدنی را از چشمه ها، قنات ها و یا چاه ها استخراج میکنند. بنابراین، برای تولید بیشتر آب، میتوان چاه های بیشتری ساخت. مهمترین عامل در اجرای این طرح وجود چشمه های آب معدنی در منطقه می باشد. با توجه به این نکته منطقه مناسب برای اجرای طرح استان کهکیلویه و بویر احمد و همچنین استان اردبیل و زنجان می باشند که دارای چشمه های آب معدنی فراوان می باشند.

فهرست مطالب :

  • مقدمه
  • معرفی محصول
  • نام و کد محصول (آیسیک۳)
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات
  • بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)
  • توضیح موارد مصرف کاربرد
  • اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
  • شرایط صادرات
  • وضعیت عرضه و تقاضا
  • بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون
  • بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
  • بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
  • تجزیه و تحلیل وارائه جمع بندی و پیشنهاد نهائی در مورد واحد های جدید

 


قیمت فایل : ۲۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۴۲

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۲,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *