no-img
استار پروژه

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
پروژه کارآفرینی کنسرو سازی
doc
مهر ۹, ۱۳۹۵
50 کیلوبایت
58 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی


پروژه کارآفرینی کنسرو سازی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

canning

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی

Canning entrepreneurship project

توضیحی مختصر :

لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیا چیتی رسیده و خشک باشد، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولیه اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه ۱ استفاده شود. درحال حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکن است ازحدود ۲۰-۸ درصد متغیر باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از ۱۳ درصد ممکن است کپک زده باشند.
محتویات موجود در ۱۰۰ گرم لوبیا چیتی عبارتند از :
کالری: ۳۳۸   پروتئین: ۶/۲۲   چربی: ۶/۱   کربوهیدرات:۹/۵۵

نخود سبز:
گونه های نخود سبز Pisum sativum بدو صورت برای تولید کنسرو مورد استفاده قرار می گیرد یکی نخود سبز یا در واقع نخود نارس که دارای رنگ سبز و بافت نرم است. و دیگری نخود رسیده که مراحل تکامل آن به اتمام رسیده است. برای داشتن محصول با کیفیت بالا باید از نخود سبز درجه (۱) استفاده شود.

کنسرو لوبیا چیتی:
عبارتست از لوبیا چیتی  (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگی و کمی نمک که در ظروف فلزی غیر قابل نفوذ بسته بندی می گردد. در صورتی علاوه بر لوبیا چیتی و سس گوجه فرنگی و روغن مواد غذایی دیگری نظیر شکر، آبلیمو، پیاز، سیر، نشاسته، سبزی، ‌ادویه و نمک به آن افزوده می گردد.

فهرست مطالب :

  • فصل اول: کلیات
  • تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام
  • تعریف ـ ‌ویژگی ها و مشخصات محصولات تولیدی
  • نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی
  • نشانه گذاری
  • مصارف عمده محصول
  • ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش
  • قیمت فروش
  • فصل دوم: بررسی های فنی
  • ارزیابی روشهای مختلف تولید
  • اصول کلی و عملی فرآیند تولید
  • بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیت
  • کنترل کیفیت مواد اولیه
  • کنترل کیفیت حین فرآیند
  • کنترل کیفیت محصول و بسته بندی
  • تعیین محدوده ظرفیت تولید
  • بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
  • موازنه جرم و انرژی
  • بررسی تأسیسات عمومی کارخانه
  • بررسی نیروی انسانی
  • زمین و زیر بنا
  • مساحت سالن تولید
  • مساحت انبارها
  • مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه
  • مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی
  • فصل سوم: محاسبات اقتصادی
  • سرمایه ثابت
  • سرمایه در گردش
  • هزینه ثابت تولید
  • هزینه متغیر تولید
  • محاسبات قیمت تمام شده
  • محاسبات قیمت فروش

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۵۸

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *