no-img
استار پروژه

پروژه کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس
doc
مهر ۱۴, ۱۳۹۵
71 کیلوبایت
31 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس


پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


Sausage production plan

پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس

Entrepreneurship Project sausage production plan

توضیحی مختصر :

مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد و فرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری و مناسب در آنها به اندازه کافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود به دلیل وقت کم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روز به روز بیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود ۲۵۰ کارخانه فعال و تولید حدود ۴۰۰ هزار تن در سال به مقدار ۴ کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشد میزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه ۶۴ کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و کالباس درایران و روند صعودی آمار تولید کنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این کالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم. از سال ۱۳۱۰ در سطح کارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید کننده این کالا شروع بکار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و کرج تاسیس شد. قبل از انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس و کالباس به دو بخش اسلامی و غیر اسلامی  تقسیم میگردید تولیدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غیره تولید میشد و بخش غیر اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوک تهیه میگردید پس از انقلاب اسلامی و ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوک ستاد بسیج اقتصادی کشور فرمولاسیون تولیدات گوشتی را بشرح ذیل تغییر داد :
۱-    سوسیس و کالباس با ۴۰ % گوشت
۲-    سوسیس آلمانی با ۴۰% گوشت
۳-    مارتادلا با ۴۰% گوشت
۴-    کالباس خشک با ۶۰% گوشت
۵-    کالباس لیونر (بی چربی) با ۶۴% گوشت

فهرست مطالب :

  • فصل اول
  • جدول نتایج چکیده طرح
  • فصل دوم
  • کلیات در راستای شناسائی محصول و
  • مقدمه
  • تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری، طبقه بندی و…
  • چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای
  • ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش
  • فصل سوم
  • بررسی و برآوردهای فنی
  • ارزیابی روشهای مختلف تولیدی و گزینش روش بهینه
  • تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید
  • مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد
  • بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
  • تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد
  • ذکر نام اصلی و تجاری  همراه با مشخصات فنی منابع تامین و …
  • بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید
  • تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی
  • تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی
  • محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و …
  • فصل چهارم
  • بررسی های مالی و اقتصادی
  • تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد
  • تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد
  • برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری
  • هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی
  • برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید
  • محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار
  • تعیین شاخص های اقتصادی از جمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و …

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۳۱

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


موضوعات :
کارآفرینی

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *