no-img
استار پروژه

پروژه کارآفرینی تولید قوطی کنسرو


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
پروژه کارآفرینی تولید قوطی کنسرو
doc
مرداد ۱۵, ۱۳۹۶
358 کیلوبایت
84 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

پروژه کارآفرینی تولید قوطی کنسرو


پروژه کارآفرینی تولید قوطی کنسرو

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


پروژه کارآفرینی تولید قوطی کنسرو

پروژه کارآفرینی تولید قوطی کنسرو

Entrepreneurship project for canning cans

توضیحی مختصر :

بشر از بدو آفرینش، آنگاه که موفق به ساخت ادوات و تجهیزات جهت بهبود وضعیت زندگی خود شد، جهت نقل مکان آنها نیازمند بسته بندی گردید. بسته بندی به لحاظ دارا بودن ویژگیهای خاص در زمینه های مختلف و فراهم نمودن امکان ذخیره سازی فرآورده های گوناگون از جمله مواد غذایی بخصوص پس از دسترسی به فنون پاستوریزاسیون از اهمیت ویژه ای برخوردار شد. صنعت بسته بندی به عنوان یکی از مهمترین و تعیین کننده ترین عوامل موثر عرضه کالا و موفقیت در کسب بازار، هم اکنون تمامی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی را درجهان متوجه خود کرده به نحوی که اگر چه مقوله جدیدی در صنعت و اقتصاد نیست ولی با تحولاتی که یافته توجه بسیاری را به خود جلب نموده و به عاملی تعیین کننده در موفقیت عرضه کالا و خدمات تبدیل شده است.

تعریف قوطی :

قوطی عبارتست از ظرفی اساساً چهارگوش یا گرد ساخته شده از ورق حلب یا آلومینیوم با ظرفیت بسته بندی حداکثر ۵ کیلوگرم مواد. قوطی مواد غذایی یک نوع بسته بندی برای محافظت از مواد غذایی است و یا به عبارت دیگر سیستمی است که کالاهای مظروف خود را در فاصله تولید تا مصرف حفظ کرده و آن را از آسیبهای گوناگون مصون می دارد. انواع قوطی از نظر وزن کالاهای مظروف آنها شامل موارد ذیل است:
قوطی ۵۰۰۰ گرمی، ۲۰۰۰ گرمی، ۱۰۰۰ گرمی، ۵۰۰ گرمی، ۵۰۰ گرمی کوتاه (قطر ۹,۹
سانتیمتر)، قوطی ۴۰۰ گرمی (ارتفاع ۸۵ و قطر ۷۳ میلیمتر)، قوطی ۳۳۰ گرمی (مخصوص آبمیوه)، قوطی۲۷۵ گرمی، قوطی ۲۰۰ گرمی (مخصوص تن ماهی)، قوطی ۱۷۵ گرمی و قوطیهای کششی ۳۰۰ ، ۲۰۰ و ۷۰ گرمی. شمای ذیل تقسیم بندی انواع قوطی فلزی را نشان می دهد.

 

فهرست مطالب :

  • مقدمه
  • معرفی محصول
  • نام و کد محصولات
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات محصول
  • بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول
  • بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • معرفی موارد مصرف و کاربرد
  • بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
  • اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • شرایط واردات
  • وضعیت عرضه و تقاضا
  • بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
  • بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
  • بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۱۳۸۵
  • بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
  • بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا نیمه اول سال ۱۳۸۵
  • بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم
  • بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
  • تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
  • بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت مورد انتظار
  • میزان مواد اولیه عمده مورد سالانه و محل تامین آن
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
  • بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
  • وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
  • تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۸۴

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *