no-img
استار پروژه

پایان نامه خشک کردن چوب با امواج مایکروویو


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
پایان نامه خشک کردن چوب با امواج مایکروویو
doc
شهریور ۶, ۱۳۹۷
408 کیلوبایت
40 صفحه (word)
۱۰,۰۰۰ تومان
۱۰,۰۰۰ تومان – خرید

پایان نامه خشک کردن چوب با امواج مایکروویو


پایان نامه خشک کردن چوب با امواج مایکروویو

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از متن پایان نامه :

چکیده :

تحقیقات زیادی در ارتباط با رفتار چوب بر اثر تابش امواج دی الکتریک و مایکروویو انجام گرفته است، که مهم ترین آنها دو روش هدایت یونی و چرخش دو قطبی است، که به آنها اشاره می شود. چوب ها با این فرآیند سریعتر خشک می شوند و دارای خواص مطلوبی جهت استفاده در صنعت می شوند که یکی از آنها خاصیت جذب مواد حفاظتی است که حدود ۱۰ تا ۱۴ برابر افزایش می یابد. در روش های معمولی رطوبت سطح تبخیر شده و رطوبت قسمت های میانی با استفاده از قاعده انتشار به سطوح بالایی حرکت کرده و از ماده خارج می شود. اما با استفاده از تولید حرارت درونی با سیستم دی الکتریک و مایکروویو انتقال توده ای صورت می گیرد. در این حالت اگر چوب ها خیس و دارای رطوبت باشند فشار درونی آن ها به سرعت افزایش می یابد. هرچه رطوبت اولیه ماده بیشتر باشد تاثیر گردیان فشار کل بر سرعت خروج رطوبت بیشتر می شود و حالت پمپ شدن رطوبت به بیرون اتفاق می افتد. به طور کلی از مغز تا سطح چوب گرم شده که افزایش راندمان خشک کردن را سبب می شود. اگر چوبی در کوره با صرف مدت زمان دو ماه خشک می شود در برابر تابش مایکروویو و دی الکتریک سرعت خشک شدن آن افزایش یافته و به مدت زمان ۲ الی۴ ساعت کاملا خشک می شود. در روش هدایت یونی با استفاده از محلول هایی نظیر سدیم کلراید، یون های هیدروکسیل که در محیط الکتریکی به سمت مخالف جهت قطبی حرکت می کنند.

کلمات کلیدی : امواج مایکروویو، ریز موج ها، دی الکتریک، خشک کردن چوب، حرارت دهی چوب

مقدمه :
تیمار چوب به روش دی الکتریک و مایکروویو یکی از تکنولوژی های جدیدی است که در سال های اخیر به شدت مورد استفاده قرار گرفته است. تولید کنندگان از این پیش تیمار برای بهبود عملکرد مواد استفاده می کنند. نکته مورد توجه در این روش توجه به پروفیل دما در حین فرآیند مورد نظر است که تأثیر مستقیمی در بهبود فرآیند تیمار چوب خواهد داشت. در این پژوهش ویژگی های رفتاری رطوبت موجود در چوب بر اثر تابش امواج مایکروویو مورد بررسی قرار خواهد گرفت. مکانیسم های مختلفی برای انتقال انرژی امواج دی الکتریک و مایکروویو وجود دارد که با نام های هدایت یونی، چرخش دو قطبی، تعداد ملکول ها، پیچش، خمش، پلاریزه شدن، کشش دو قطبی، هیسترسیس الکتریکی، رزونانس الکتریکی دیوارها، محدودیت الکتریکی، قاعده پیزوالکتریک، رزونانس مغناطیسی اتم ها، رزونانس فرومغناطیسی، رزونانس فری مغناطیسی، که در این فرآیند دو روش هدایت یونی و چرخش دو قطبی را مورد بررسی قرار می دهیم. بطور کلی رطوبت در چوب دارای دو قطب مثبت و منفی هستند و زمانی که در معرض امواج مایکروویو قرار می گیرند با همان فرکانس امواج شروع به نوسان خواهند کرد و مرتبا جهت مثبت و منفی آن ها جابجا می شوند. ملکول ها حدود میلیون ها بار در ثانیه نوسان می کنند و در حین حرکت به ملکول های اطرافشان برخورد می کنند، در نتیجه این انرژی جنبشی بین این ذرات باعث افزایش حرارت در بین آنها شده و حرارت سطحی و داخلی چوب را تحت تاثیر قرار می دهد. در این پژوهش قصد داریم به ارائه توضیحاتی مختصر از جدیدترین یافته های انجام شده در این بخش بپردازیم.

 

فهرست مطالب :

  • چکیده
  • فصل اول (کلیات)
  • مقدمه
  • تاریخچه
  • ساختمان چوب
  • تشکیل چوب در درختان
  • بافت و ساختمان سلولی چوب
  • آب در چوب
  • خشک کردن چوب
  • انواع روش های خشک کردن چوب
  • ماهیت امواج دی الکتریک و مایکروویو
  • امواج دی الکتریک
  • امواج مایکروویو
  • اصول تولید گرمای مایکروویو و دی الکتریک
  • مکانیسم حرارت دهی
  • هدایت یونی
  • چرخش دو قطبی
  • هدایت حرارتی
  • عمق نفوذ
  • ویژگی های فرآیند مایکروویو و دی الکتریک
  • ویژگی های گرمادهی مایکروویو و دی الکتریک
  • مزایای خشک کردن با امواج دی الکتریک و مایکروویو
  • پیش حرارت دهی
  • خشک کردن کمکی
  • خشک کردن پایانی
  • فصل دوم : مروری بر مطالعات انجام شده
  • پیشینه
  • فصل سوم : مواد و روش
  • تجهیزات خشک کن های دی الکتریک و مایکروویو
  • ژنراتور
  • اعمال کنندها
  • سیستم های دی الکتریک
  • سیستم های مایکروویو
  • سیستم کنترل
  • سیستم های کنترل ایمنی و نشتی
  • ابزارهای حفاظتی
  • فصل چهارم : یافته ها و نتایج
  • کاووش های جدید در خصوص خشک کردن چوب با امواج مایکروویو
  • توسعه مدل
  • توزیع دما
  • دمای داخلی پایین تر
  • فصل پنجم : نتیجه گیری
  • مزایای روش خشک کردن مایکروویو و دی الکتریک
  • امواج دی الکتریک
  • امواج مایکروویو
  • شکل بالا گرم شدن معمولی مواد – شکل پایین گرم شدن با مایکروویو
  • شکل منحنی خشک کردن برای سیستم های دی الکتریک و مایکروویو

 


قیمت فایل : ۱۰,۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۴۰

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۱۰,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *