no-img
استار پروژه

مقاله اثر املاح معدنی بر بدن


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
مقاله اثر املاح معدنی بر بدن
doc
مرداد ۲۰, ۱۳۹۵
27 کیلوبایت
38 صفحه (word)
۴,۰۰۰ تومان
۴,۰۰۰ تومان – خرید

مقاله اثر املاح معدنی بر بدن


مقاله اثر املاح معدنی بر بدن
در قالب فرمت (word) قابل ویرایش


Effects of minerals on the body

اثر املاح معدنی بر بدن

Effects of minerals on the body

توضیحی مختصر :

تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند. مواد معدنی ممکن است بصورت نمکهای آلی یا غیر‌آلی یا بصورت ترکیب شده با مواد آلی وجود داشته باشند. برای مثال می‌توان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیم‌ها اشاره کرد.
بیش از ۶۰ عنصر در غذاها وجود دارد. معمولا مواد معدنی را به دو دسته تقسیم می‌کنند.
۱- اجزاء نمکی اصلی ۲- عناصر ناچیز
اجزای نمکی اصل شامل پتاسیم ، سدیم کلسیم منیزیم ، کلرید، سولفات ، فسفات و بی‌کربنات هستند. . عناصر ناچیز را می‌توان به سه گروه تقسیم کرد.
۱- عناصر مغذی ضروری که شامل آهن،‌ مس، ید، کبالت، منگنز و روی می‌باشند.
۲- عناصر غیر رسمی مغذی، که شامل آلومینیوم، بر، نیکل، قلع، کروم هستند.
۳- عناصر سمی غیر مغذی که شامل جیوه، سرب ارسنیک،‌کادمیم و آنتیموان می‌باشد.
معمولا مواد معدنی موجود در غذاها توسط خاکستر سازی یا سوزاندن معین می‌گردد. این عمل مواد آلی موجود در غذا را نابود می‌کند و فقط مواد معدنی باقی می‌ماند.
در اواسط قرن ۱۹ دانشمندان نشان دادند که مخلوطی از کربوئیدارت – چربی، پروتئین و آب، بتن هایی قادر به تامین رشد نمی‌باشد بدین جهت دانشمندان به خاکسر باقیمانده غذا که غیر قابل احتراق بود توجه بیشتر کردند. از سال ۱۸۸۰ تاکنون پی‌ بردند که این خاکستر از عناصر بسیاری که در تغذیه انسان نقش حیاتی دارد تشکیل شده است.
یک عنصر معدنی وقتی ضروری شناخته می شود که .
۱- اضافه کردن ان به یک غذای خالص سبب رشد و سلامت حیوان گردد.
۲- که حذف آن از غذائی که حاوی مقدار کافی و نه مقدار زیاد بوده سبب ایجاد علائم کمبود گردد.
۳- که مصرف کمرا بتوان با کاهش آن عنصر در خون یا بافتهای دیگر ارتباط داد.
۴- عناصر معدنی ضروری اغلب به ماکرو (عناصر که باندازه زیاد وجود دارد) و میکرو (عناصری که با اندازه کم وجود دارد ) تقسیم بندی شده‌اند. عناصر ماکرو اغلب بمقدار زیادتر و عناصر میکرو یا (Trace Element) بمقدار کم تر از ۰۰۵/۰ درصد (یعنی ۵۰ قسمت در میلیون) وزن بدن می‌باشد.
در غذاهائی که منشا حیوانی دارند مواد معدنی در غلظت بیشتری وجود دارد و جذب آنها نیز بسهولت بیشتری انجام می‌شود. بنابراین غذاهای حیوانی از مواد معدنی به منابع گیاهی ارجحیت دارند.
مقدار مواد معدنی که نیاز را برآورده کند از چند میکروگرم برای برخی از مواد مانند کوبالت تا ۲ گرم برای سدیم متغیر است. بدون توجه به مقدار لازم، مصرف مقدار ناکافی منجر به تغییرات مشخصی مانند پائین بودن هموگلوبین در کمبود آهن یا مسائل قلبی در کمبود پتاسیم میگردد.

فهرست :

  • مقدمه
  • عناصر معدنی ماکرو کلسیم
  • تشکیل استخوان
  • تشکیل دندان
  • انعقاد خون
  • کاتالیزور واکنش‌های بیولوژیکی
  • متابولیسم
  • پوکی استخوان (استئوپروز)
  • اسئومالاسی (نرمی استخوان)
  • هیپرکلسمی
  • تتانی (تشنج) و سختی کلسیم
  • تنظیم رها شدن انرژی
  • جذب و انتقال مواد مغذی
  • تنظیم تعادل اسیدی – بازی
  • منیزیم
  • توزیع و متابولیسم
  • نقش منیزیم
  • تعیین منیزیم ذخیره
  • سدیم
  • پتاسیم
  • عناصر کمیاب آهن
  • عوامل موثر در جذب آهن
  • کبود ید
  • گواتر
  • منابع و مأخذ

قیمت فایل : ۴۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۳۸

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.

۴,۰۰۰ تومان – خرید



دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *