no-img
استار پروژه

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی
doc
شهریور ۱۰, ۱۳۹۵
24 کیلوبایت
17 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی


طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی با ظرفیت بسته بندی ۱۸۰۰ تن گوشت ماهی فرآوری شده در سال

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


baste bandi mahi 1800 ton

فرآوری و بسته بندی ماهی

Plan processing and packaging of fish

توضیحی مختصر :

بسته‌ بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive. چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتا خروج مواد با ارزش غذایی ازچرخه مصرف می گردد. از دیگر سو استفاده از گوشت ماهی و سایر آبزیان به عنوان یک منبع غذایی مهم و با ارزش می تواند در تامین سلامت جامعه نقش بسزایی ایفا نماید چرا که چربی موجود در گوشت ماهی دارای کلسترول غیر مضر می باشد. لکن گوشت ماهی ماده غذایی بسیار حساس و سریع الفسادی است که حفظ کیفیت آن از مرحله صید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا صنایع مربوط به فرآوری و نگهداری این محصول می توانند در ارتقای کیفیت و در نتیجه ترغیب مصرف‌ کنندگان به استفاده از این فرآورده مهم مؤثر باشند، با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی به ظرفیت یکهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح می باشد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی گوشت ماهی از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سی و پنج درصدی ناشی از فرایند فرآوری و خروج امعا و احشا  محاسبه می گردد و ضایعات ماهی که در تهیه پودر ماهی به کار می رود نیز به صاحبان کالا عودت می گردد.
علاوه بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسـب اقتصادی است، با اجـرای این طرح، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

خلاصه طرح :

موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی
ظرفیت : ۱۸۰۰ تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل : ۷۱/۲۲۸۹ میلیون ریال
سهم آورده متقاضی : ۷۱/۲۲۹ میلیون ریال
سهم تسهیلات : ۲۰۶۰ میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : چهـل و نه نفـر
دوره بازگشـت سرمایه : شـانزده ماه

 


قیمت فایل : ۲۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۱۷

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۲,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *