no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تولید الكل از خرما


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تولید الکل از خرما
doc
مرداد ۲۱, ۱۳۹۶
43 کیلوبایت
18 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید الکل از خرما


طرح توجیهی تولید الکل ازخرما ظرفیت الکل ۳۰۰/۰۰۰ لیتر – اسیدسیتریک ۶۰/۰۰۰ لیتر – تفاله خرما ۳۰۰ تن

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


طرح توجیهی تولید الکل ازخرما

طرح توجیهی تولید الکل ازخرما

Alcohol design justification

توضیحی مختصر :

خرما موارد مصرف مختلفی دارد که یکی به عنوان ماده غذایی مقوی به شمار می رود و با توجه به انواع خرما با کیفیت های متفاوت در مواقع نوع مرغوب آن مصرف غذایی داشته و یا اینکه در تهیه نان و کیک و سایر صنایع تولید مواد غذایی خرما های با کیفیت پایین تر مورد استفاده قرار میگیرد از دیگر موارد استفاده از خرما برای مصارف دارویی و طبی از قبیل تهیه سرکه الکل و اسید و همچنین از تفاله آن به عنوان خوراک دام استفاده می کنند و به عقیده صاحب نظران امکانات بالقوه و متنوعی برای دیگر مصارف خرما وجود دارد که هنوز بررسی و شناخته نشده است .

روش تولید :
۱ – ابتدا خرما با اب مخلوط می گردد  این ترکیب به نسبت ۵۰% اب و ۵۰% خرما می باشد دماب مورد نیاز ۲۵ درجه سانتیگراد می باشد که در این دما قدرت حلالیت قند بالا رفته و باعث جدا شدن قند خرما می گردد .
۲ – با استفاده از یک دستگاه پرس تفاله و هسته خرما از شیره حاصله جدا می گردد که شیره رقیق خارج شده حاوی ۴۵% قند می باشد . زمان مورد نیاز این کار ۱ تا ساعت پیش بینی می گردد . پس از این مرحله شیره و تفاله تفکیک می گردد .
۳ – در اینجا سه مخزن ذخیره شیره رقیق موجود می باشد و شیره های رقیق شده در این مخازن نگهداری می شوند و به دو بخش تقسیم می گردد و قسمتی جهت تولید الکل و بخشی نیز برای تولید شیره غلیظ مورد استفاده می گیرد .
۴ – در این قسمت فیلتر های تعبیه شده ذرات در شیره خرما را جدا نموده و بدین ترتیب شیره حاصله شفاف می شود .
۵ – در این قسمت شیره بدست آمده در دیگهای پخت تحت خلاء قرار می گیرد دمای مورد نیاز ۸۰-۷۵ درجه و فشار ۵۶۰-۵۴۰ میلی متر جیوه و زمان پخت ۵/۲ ساعت می باشد که غلظت شیره را به ۷۰% می رساند .
۶ – شیره آماده شده در مرحله ۵ در مخازنی که در این قسمت کار گذاشته شده ذخیره می گردد .
۷ – در این مرحله قوطی هایی که برای بسته بندی شیره در نظر گرفته شده شسته و خشک می گردد .
۸ – عملیات بسته بندی شیره
۹ – مخزن رشد مخمر در این بخش میباشد که با اب و نیترات آمونیم و سایر مواد کمکی جهت تسریع دررشد اضافه میگردد .
۱۰ – در این بخش بوسیله همزن اکسیژن مورد نیاز جهت رشد مخمر تامین می گردد  مدت زمان لازم در یان مرحله ۵/۲ ساعت  میباشد .
۱۱ – در این مرحله شیره رقیق حاصله در مرحله ۳ به فرمنتورهایی که در این قسمت کار گذاشته شده انتقال می یابد و با مخمرهایی که در این مرحله ۹ و ۱۰ آماده شده اند مخلوط می گردند . فرمنتورها تمام شرایط لازم برای تخمیر را دارا می باشند ( از قبیل اکسیژن دما و… ) به شیره موجود در فرمنتورها ۴۵% آب اضافه می شود پس ترکیب شیره و آب به نسبت ۴۵ % میباشد و در نهایت در این مرحله مخمرها قند موجود در شیره را به الکل تندیل می کنند و با توجه به اینکه در اینجا رشد مخمر بی هوازی است همزن وجود ندارد الکل بدست آمده در این قسمت دارای ۱۰ % غلظت میباشد و این مرحله مشترک با مرحله تهیه اسید میباشد .
۱۲ – دیگهای تقطیر اولیه در این قسمت کار تقطیر و جدا ساختن اب را انجام  میدهند و غلظت الکل به میزان ۵۰ % میرسد .
۱۳ – مخزن ذخیره الکل بدست آمده ور مرحله قبل
۱۴ – دیگهای تقطیر ثانویه در این قسمت اب موجود در الکل مرحله ۱۲ را کاهش داده و غلظت الکل به ۹۰% می رسد .
۱۵ – محل ذخیره الکل اماده شده در مرحله ۱۴
۱۶ – در این مرحله الکل در بطری شیشه ای ظرفیت ۶۰۰ سی سی  بصورت اتوماتیک بسته بندی می گردد .

خلاصه طرح :

موضوع طرح : تولید الکل از خرما

نوع تولیدات وظرفیت : ۳۰۰ تن الکل ۶۰ تن اسید سیتریک ۶۰۰ تن شیره خرما و ۳۰۰

تعداد شاغلین : ۲۸

مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری کل طرح : ۷۸۲۰

سرمایه گذاری ثابت : ۶۶۰۰

سرمایه در گردش : ۸۵۰

در آمد سالیانه : ۹۴۵۰

سود ویژه : ۲۱۷۴

دوره بازگشت سرمایه : ۳۷  ماه

نرخ باز دهی سرمایه : ۳۳ %

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۱۸

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *