no-img
استار پروژه

طرح توجیهی توليد و پرورش مرغ گوشتی


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

PDF
طرح توجیهی تولید و پرورش مرغ گوشتی
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
pdf
تیر ۳۱, ۱۳۹۵
216 کیلوبایت
46 صفحه (PDF)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تولید و پرورش مرغ گوشتی


طرح توجیهی تولید و پرورش مرغ گوشتی

در قالب فرمت پی دی اف (pdf) غیر قابل ویرایش


Production of meat and poultry breeding

تولید و پرورش مرغ گوشتی

توضیحی مختصر :

موقعیت در اداره کردن مرغداری خراسان به سه عامل :

۱- برنامه ریزی ۲- نظم در اجرا ۳- کنترل

بستگی دارد و برای دستیابی به حداکثر بازدهی، این سه اصل مورد توجه قرار می گیرد. مهمترین قانون مدیریت در مرغداری خراسان، تامین احتیاجات اولیه طیور می باشد. همواره مدیریت مرغداری خراسان، تامین احتیاجات اولیه طیور می باشد. همواره مدیریت مرغداری خراسان، تحت چهار چوب اهدافی شامل حصول حداکثر رشد، بهبود نرخ کارایی تبدیل خوراک و ضریب بهتر لاشه نسبت به وزن زنده عمل نموده است. اما طی سالهای اخیر نظر به اهمیت روز افزون مواردی دیگر، صنعت وادار به تجدید نظر در اهداف خود شده است. بعضی از این موارد عبارتند از :

۱- تقاضای مصرف کننده برای گوشت با کیفیت و سالم.

۲- نیاز به محصولی که بتوان در قالب خصوصیات مورد نظر و معین شده ای تولید و تبدیل گردد.

صنعت مرغداری یکی از مهمترین صنایعی است که در جهان توسعه مورد توجهی پیدا کرده است. از جمله در کشور ما گسترش و تراکم جمعیت باعث شده که در تولید گوشت سفید بیشتر از پیش سرمایه گذاری و تامل شود. امروزه مصرف گوشت طیور به لحاظ منبع خوب پروتئینی، آهن و فسفر به اضافه دارا بودن مقادیر زیادی ویتامین D در چربی و کبد و همچنین کم بودن میزان بافتهای رابط در گوشت آن، ارزش غذایی خوبی را دارا می باشد. بر اساس پیش بینی مؤسسات آماری جهانی جمعیت بشر در قرن آینده افزایش پیدا می کند و اگر چه نرخ افزایش کم شده مثلا توسط تعداد فرزند هر خانوار که در ۵۰ سال گذشته ۶ نفر بود پیش بینی می شود در ۵۰ سال آینده به ۳ نفر کاهش پیدا کند ولی هنوز هم با افزایش سالیانه ی ۸۰ میلیون نفر در جهان مواجه هستیم که عمدتا در کشورهای توسعه نیافته در آسیا و آفریقا می باشد در حالیکه طبق پیش بینی انجام شده در ۵۱ کشور پیشرفته صنعتی که متوسط تعداد فرزند کمتر از ۲ نفر است جمعیت ثابت باقی می ماند علاوه بر رشد جمعیت رشد اقتصادی در کشورهای جهان سبب بالا رفتن سطح زندگی، رفاه و بهبود تغذیه می شود لذا نیاز بشر به غذا رو به افزایش است و صنعت طیور با تولید دو محصول عمده می تواند سهم بسزایی را به خود اختصاص دهد. گوشت به عنوان یک منبع پروتئینی با ارزش که بویژه از نظر ترکیب و نوع اسیدهای آمینه آن در مقایسه با پروتئینهای گیاهی برتری درد و بعنوان تامین کننده آهن و روی که دو عنصر محدود کننده در غذای انسان است و علاوه بر اینها بدلیل انرژی مناسب و طعم و مزه خوب جایگاه ممتازی را در غذای روزانه بشر باز کرده است.

گوشت مرغ از جهات مختلفی نسبت به مواد غذایی دیگر دارای اهمیت وافر می باشد:

۱- از لحاظ قیمت نسبت به مواد دیگر مناسب می باشد و در مقایسه با گوشت مثلا گوسفند و یا گاو سهل الهضم و سالم می باشد.

۲- هنوز هیچ بیماری مشترکی بین طیور و انسان گزارش نشده است البته بجز نوعی ویروس آنفلوآنزا که در برخی از کشور ها دیده شده و مرسوم  به آنفلوآنزای مرغی می باشد.

با توجه به مطالب فوق گوشت طیور و بخصوص مرغ دارای مصرف بالاتری نسبت به غذاهای دیگر می باشد و به همین جهت توسعه زیاد و تراکم بالای مرغداری ها  در چند سال اخیر چشمگیر بوده است و بدین ترتیب  اهمیت موضوع و هدف از تولید در این مرغداری توجیه می گردد.

فهرست :

  • مقدمه
  • معرفی طرح
  • خلاصه طرح
  • مجوزها
  • اتحادیه و شرکت تعاونی مرغداران
  • تحلیل صنعت / خدمات
  • شرح فعالیت کارآفرینانه
  • مشخصات مرغداری
  • محل مرغداری
  • اقدامات بهداشتی
  • مشخصات سالن پرورش
  • بخش تولید
  • آماده سازی سالن پرورش
  • بستر
  • تراکم
  • دانخوری
  • سیستم تامین آب
  • آبخوری
  • سیستم گرم کننده
  • سیستم تهویه
  • سیستم روشنایی
  • رکوردگیری (وزن کشی)
  • برنامه واکسیناسیون
  • برنامه دارویی
  • تغذیه
  • تهیه و نگهداری دان
  • مدیریت سالن پرورش
  • بخش بازاریابی
  • بخش سازماندهی
  • بخش مالی
  • توجیه اقتصادی
  • طرح تجاری یک صفحه ای

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش) – صفحات : ۴۶

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *