no-img
استار پروژه

طرح توجیهی تاسیس شرکت فرآورده های لبنی مفید


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی تاسیس شرکت فرآورده های لبنی مفید
doc
تیر ۲۸, ۱۳۹۵
44 کیلوبایت
26 صفحه (word)
۳,۰۰۰ تومان
۳,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی تاسیس شرکت فرآورده های لبنی مفید


طرح توجیهی تاسیس شرکت فرآورده های لبنی مفید

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


Dairy Company Useful

شرکت فرآورده های لبنی مفید

توضیحی مختصر :

شیرتازه گاوی درقسمت دریافت توزین وپذیرش میگردد. البته تست بروموکروزول جهت مشخص شدن میزان اسیذتیه انجام می گیرد. بدین صورت که یک یادوقطره ازمحلول بروموکروزل درون ظرف شیرچکانده می شود وچنانچه رنگ بنفش ایجاد شد شیر دارای اسیدتیه مناسب است وپذیرش می گردد ودرصورتیکه رن مایل به زرد ایجاد شد اسیدتیه شیر بالاست وپذیرش نمی شود. البته گاهی اوقات تست الکل هم انجام می شود وسپس شیر پذیرش می گردد. سپس شیر پس ازعبور از فیلتر سرد شده ودرمخازن ذخیره می شود. وبه تدریج باتوجه به میزان چربی که در هنگام دریافت مشخص شده تا دمای ۴۰ درجه سانتی گراد گرم شده وسپس یه سپراتور جهت جداسازی خامه هدایت می شود. پس ازبالانس شدن چربی درحد ۵/۲ درصد شیر به بدنه دوم دستگاه پاستوریزاتور هدایت شده وتا دمای ۶۰ درجه سانتی گراد گرم میشود وبعد ازآن شیر به دستگاه هموژنایزرفته تا چربی آن همگن شود. سپس شیر به بدنه سوم پاستوریزاتورهدایت شده وتا دمای ۷۶ درجه سانتی گراد به مدت ۱۶ ثانیه پاستوریزه شده وسپس در بدنه چهارم دستگاه پاستوریزه باآب ۴ درجه ساتنی گراد مجاور شده وسرد می گردد ودرمخزن خاصی ذخیره می شود. حال این شیر در صورتیکه به دستگاه بسته بندی پری یک هدایت شود شیر پاستوریزه تولید می شود ودر غیراینصورت برای تولید سایر محصولات لبنی به خطوط دیگر منتقل می گرددو در صورتی که تولید تولید ماست دردستور کارباشد، شیرپاستوریزه به پروسس تانک ماست منتقل شده ودردمای ۳۸ درجه سانتی گراد استارتر ماست به آن اضافه شده وسپس در ظروف مورد نظر تخلیه می شود. ظروف به اینکوباتور ماست هدایت شده ومدت سه ساعت در دمای ۳۸ درجه اسانتی گراد نگهداری وسپس سرد می گردد وماده عرضه به بازار مصرف میشود. ودرصورتیکه تولید پنیر اولیه پیتزا دردستور کارباشد شیرپاستوریزه بادمای ۳۸ درجه ساتنی گراد به وانهای مایه زنی هدایت میگردد. البته شیری که برای این خط مصرف میگردد چربی آن به طور کامل گرفته می شود. در وانها مایه پنیر ب هشیر اضافه شده تا عمل انعقاد انجام شود. پس ازگذشت ۴۵ دقیقه دلمه حاصله برش خورده وآبگیری می شود. ودلمه آبگیری شده سپس درون مخزنی خاصی حرات می بیند تا عمل آبگیری کامل شود وپس ازآن دلمه درون پلاستیک بسته بندی شده وبه سرد خانه زیر ضفر منتقل می شود. این پنیر اولیه به مدت حداقل ۲۰روز درسرد خانه نگهداری وسپس جهت تولید پنیر پیتزا به دستگاه پخت منتقل می شود دراین قسمت به ان کره ، فسفات ، کلسیم و سیترات سدیم اضافه شده وهم می خورد تا حالت لاستیکی پیداکند. سپس پخت تخلیه شده وقالب گیری می شود. سپس برش خورده وبه صورت قالبهای ۲۰۰ گرمی بسته بندی می گردد واماده عرضه به بازار مصرف می شود.

فهرست :

  • خلاصه مشخصات کلی طرح
  • میزان سرمایه گذاری انجام شده توسط سرمایه گذار به شرح زیر می باشد:
  • مطالعات اقتصادی طرح
  • روش تولید محصول
  • برنامه اجرایی و زمان بندی شده طرح
  • برآورد هزینه های سرمایه گذاری کل طرح
  • کل سرمایه گذاری طرح و نحوه تامین منابع مالی آن
  • تسطیح و محوطه سازی و دیوار کشی
  • ساختمان ها
  • تاسیسات
  • هزینه تاسیسات
  • وسائط نقلیه
  • اثاثیه و لوازم اداری
  • حقوق و دستمزد
  • هزینه های انرژی
  • هزینه سوخت و انرژی
  • پیش بینی فروش
  • محاسبات اقتصادی طرح
  • نقطه سر به سر
  • جدول پیش بینی سود و زیان (ارقام میلیون ریال)

 


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۲۶

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۳,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *