no-img
استار پروژه

طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز
doc
شهریور ۱۴, ۱۳۹۵
21 کیلوبایت
17 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز


طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز با ظرفیت بسته بندی ۱۶۰۰ تن گوشت قرمز در سال

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


bastebandi gosht

طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز

Red meat packing plan

توضیحی مختصر :

بسته‌ بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive. چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد. از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت. آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتا خروج مواد با ارزش غذایی ازچرخه مصرف می گردد. گوشت قرمز اعم از گوشت گاو، گوساله و گوسفند به عنوان یکی از اقلام عمده غذایی مردم به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و لذا رعایت بهداشت در تهیه و عرضه آن باعث افزایش سطح بهداشت عمومی جامعه می گردد، با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی گوشت قرمز به ظرفیت یکهزار و ششصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح می باشد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی گوشت قرمز از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سه درصدی ناشی از خروج خونابه از لاشه محاسبه می گردد و ضایعات لاشه و استخوان که حدود ۲۰ درصد از وزن آن را شامل می شوند و در تهیه پودر استخوان به کار می رود نیز به صاحبان کالا عودت می گردد. علاوه بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسـب اقتصادی است،  با اجـرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

خلاصه طرح :

موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمـز
ظرفیت : ۱۶۰۰ تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: ۸۴/۲۴۵۵ میلیون ریال
سهم آورده متقاضی : ۸۴/۲۴۵ میلیون ریال
سهم تسهیلات : ۲۲۱۰ میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : چهـل و شـش نفر
دوره بازگشـت سرمایه : هجده ماه

 


قیمت فایل : ۲۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۱۷

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.
۲,۰۰۰ تومان – خرید


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *