no-img
استار پروژه

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات


استار پروژه
اطلاعیه های نویسنده سایت

ادامه مطلب

DOC
طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات
امتیاز 2.00 ( 2 رای )
doc
مرداد ۶, ۱۳۹۵
78 کیلوبایت
33 صفحه (word)
۲,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات


طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


Plan production and packaging of spices

بسته بندی ادویه جات

توضیحی مختصر :

ادویه صورت جمع واژه دوا در عربی به معنای دارو می باشد و در متون و نوشته های قدیمی همیشه به همین معنا به کار رفته است. در حال حاضر واژه ادویه جایگزین واژه های فارسی بوی افزار و دیگ افزار شده است. امروزه انجمن بازرگانی ادویه امریکا ادویه را چنین تعریف می کند: فرآورده های گیاهی که عمدتا برای خوش طعم کردن غذا به کار می روند. بنابراین تعریف گیاهان خشک شده مانند پیاز، سیر، تخم کرفس، فلفل سبز و … نیز جزو ادویه ها به شمار می روند. ادویه ها از گیاهان گوناگون تهیه شده و در سرزمین هایی با آب و هوا و خاک های متفاوت از یکدیگر کاشته می شوند و بر حسب نوع ادویه ممکن است قسمت هایی مختلف مانند پیاز ریشه، ریز دم، ساقه برگ، پوسته، میوه، جوانه گوشوارک و یا دانه آن به مصرف برسند.
بیشتر ادویه ها مانند فراورده های دیگر کشاورزی همچون غلات و علوفه باید در هنگام برداشت محصول خشک بوده و یا پس از برداشت به سرعت خشک شوند .
رطوبت موجود در ادویه باید در حدی باشد که باعث رشد کپک ها نگردد در پاره ای موارد شرایط ابتدائی کاشت و برداشت ، رطوبت هوا فرایند خشک کردن را دشوار می سازد.
روشهای اصلی فراوردن ادویه ها عبارت اند از:
پاک کردن، تخمیر، خشک کردن، آسیاب کردن، پودرکردن و استخراج، پاک کردن برای اکثر ادویه ها ضروری است تا حشرات ،شن، شاخ و برگ و گرد و خاک را خارج کنند. علیرغم یک چنین روشهایی اغلب ادویه ها از نظر وجود اجسام خارجی از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند.
فراین تخمیر در مورد برخی از ادویه ها مانند دارچین ختایی برای جدا کردن ادویه خارجی پوسته و در مورد Allspice  برای پیدایش رنگ و شکل ظاهری ضروری است .
میکروبیولوژی این تخمیرها هنوز مطالعه نشده اند و روشن نیست که باعث کاهش PH میگردد. PH ادویه ها بسیار متغیر است و حتی در نمونه های متفاوت یک نوع ادویه نیز متغیر است.

فهرست :

  • خلاصه گزارش طرح
  • تعریف ادویه و مشخصات ظاهری
  • موارد مصرف کاربرد ادویه
  • استانداردهای ایران برای ادویه
  • میکرو بیولوژی ادویه
  • خاصیت ضد میکروبی ادویه
  • درصد آب مجاز در مقداری از ادویه
  • قیمت فروش محصول
  • بررسی های فنی
  • بررسی روشهای مختلف تولید و انتخاب بهترین روش تولید
  • ایستگاه های کنترل کیفیت
  • مشخصات مواد اولیه
  • تعداد بسته های تولیدی در سال
  • محاسبه هزینه مواد اولیه
  • ماشین آلات و تجهیزات
  • تجهیزات مورد نیاز
  • تاسیسات
  • سالن تولید
  • انبار مواد اولیه
  • انبار محصول
  • ساختمان اداری
  • خیابان کشی
  • برآورد انرژی مورد نیاز طرح
  • محاسبه میزان سوخت مصرفی
  • محاسبه هزینه استهلاک سالیانه
  • هزینه تعمیر و نگه داری
  • بررسی های مالی
  • پلان کلی طرح
  • نقشه استقرار ماشین آلات
  • مدیریت

قیمت فایل : ۲۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۳۳

  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد می کنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRaR میباشد.

۲,۰۰۰ تومان – خرید



دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *